Pareri VARICOSALM Tablete medicinale Ayurvedice pentru varice cu Curcumina.


Sa ne facem o parere despre VARICOSALM Tablete, un remediu din medicina ayurvedica 100% natural, din plante medicinale indiene.

Plantele medicinale ayurvedice din VARICOSALM sunt folosite de sute de ani in medicina indiana pentru tratarea afectiunilor sistemului venos pentru a incetini progresia bolii, ameliorarea simptomelor si imbunatatirea structurii peretilor vasculari.

Este bine de stiut ca in principal, cauzele care pot duce la aparitia varicelor sunt urmatoarele:
  • imbatranirea organismului, 
  • sarcina, 
  • ortostatismul prelungit, 
  • traumatisme la nivelul picioarelor, 
  • menopauza, 
  • nivelul ridicat de homocisteina din organism (homocisteina inhiba formarea colagenului, elastinei si proteoglicanilor in vene afectand structura peretelui vascular)
Iar complicatiile care pot aparea din cauza varicelor nu pot fi ignorate, deoarece ele pot da mari probleme de sanatate.
Pareri VARICOSALM Tablete  Ayurvedice Varice

Varicele nu sunt doar inestetice si creetoare de disconfort. Varicele netratate pot da nastere unor complicatii grave precum ulcerul varicos. 

De asemenea, zona inflamata poate dezvolta cheaguri de sange care pot duce la tromboze.

Dar sa revenim la, acest tratament care vine din medicina ayurvedica si care promite a fi un remediu natural eficient in cazul afectiunilor varicoase.

VARICOSALM Tablete sustine fluxul sanguin si functionarea normala a venelor, capilarelor, vaselor limfatice, inlaturand senzatia de oboseala si durere a picioarelor.  

Favorizeaza circulatia venoasa si limfatica reducand edemele gambelor. Amelioreaza functiile circulatorii alterate in zonele de dilatatie vasculara.

VARICOSALM contine in compozitie extract din fructe de Citrus aurantium, pulbere de rizom de Ruscus Aculeatus, extract din seminte de struguri si pulbere de rizom de Curcuma longa.

Varicosalm 50 Tablete are pretul de 16.00 lei, un cost nu foarte mare daca tinem cont de efectele sale bemnefice pentru santatea sistemului circulator.

VARICOSALM se administreaza 1-2 tablete de 3 ori pe zi, cu 1/2 ora inainte de masa sau la o ora dupa masa. 

Se recomanda un tratament de 1-3 luni cu posibilitatea de repetare la nevoie.

Referitor la compozitia VARICOSALM, trebuie sa stiti ca pulberea de rizom Curcuma longa (Turmeric)  are actiune antiinflamatoare nesteroidiana

Controleaza nivelul colesterolului sanguin prin reducerea absorbtiei si cresterea conversiei in acizi biliari la nivelul ficatului. Contribuie la detoxifierea organismului (amplifica activitatea enzimelor detoxifiante).

Asta in timp ce extractul din seminte de struguri (Vitis vinifera) favorizeaza circulatia venoasa si limfatica reducand edemele gambelor plus ca amelioreaza functiile circulatorii alterate in zonele de dilatatie vasculara.

Asadar, parerea noastra este ca VARICOSALM tablete ayurvedice poate fi de un real ajutor in tratementul varicelor, insa fara sa uitati ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
Comentarii