Horoscopul saptamanii 19 - 25 septembrie : Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara


Horoscop saptamanal 19 septembrie - 25 septembrie 2016. Predictii astrologice pentru prima jumatate a zodiacului, de la zodia Berbec la zodia Fecioara.

In aceasta saptamana  pentru toate aceste zodii apar oportunitati concrete pentru a se afirma cu ceva ce isi doreau de mult, iar joi acest lucru se confirma.

Vineri nativii acestro zodii vor mai ai inca energie pentru o zi solicitanta la serviciu, iar in weekend progreseaza si vor gasi rapid raspunsuri la ce au nevoie.

Zodia Berbec horoscop 19 septembrie - 25 septembrie 2016 Uranus declanseaza dorinta de schimbare, de eliberare, de renuntare la balastul inutil. Berbecii socheaza prin manifestari ciudate, prin care-si demonstreaza nevoia de a fi ei însisi, diferiti, liberi.

Uranus, desi e un revolutionar cam agresiv, te obliga practic sa-ti iei inima în dinti si destinul în propriile mâini cai sa pornesti pe o cale noua.

Horoscop saptamana 19 - 25 septembrie Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, FecioaraCa orice nou început nu e simplu, mai ales pentru tine, care nu esti tocmai cel mai mare iubitor de schimbare si provocare dar de data aceasta va trebui sa o faci!

Altfel ratezi un val ascendent care te poate propulsa mult mai repede pe un alt nivel.

Zodia Taur horoscop 19 septembrie - 25 septembrie 2016 Luni si marti esti entuziasta si energica in lupta de a obtine cat mai multe informatii folositoare pentru serviciu.

Joi te misti putin cam anevoios, iar joi esti incredibil de motivate, mai ales daca lucrezi in echipa.

La locul de munca se pot petrece evenimente cu coloratura legala, oficiala, juridica care vin, în mediul respectiv, sub forma unor masuri restrictive, a unor masuri ce limiteaza niste drepturi sau modifica niste conditii de lucru si de repaus.

Zodia Gemeni horoscop 19 septembrie - 25 septembrie 2016 Gemeni au potentialul de a se exprima cu o mare forta de convingere si sugestie, a-si revarsa creativitatea in aproape tot ceea ce fac.

Spunem "aproape" intrucat energia Geminilor se focalizeaza in aceasta saptamana mai putin catre munca, indatoriri si responsabilitati, cat spre ceea ce le place cu adevarat sa faca, spre un hobby, o pasiune sau, pur si simplu, catre impulsul de a se simti bine, a se distra si a se relaxa.

Zodia Rac horoscop 19 septembrie - 25 septembrie 2016 In aceasta saptamana cuvintele cheie sunt ambitia si responsabilitatea.

Racii sunt hotarati si comunica eficient, mai ales luni si miercuri. Aveti grija sa nu exageratii, deoarece joi s-ar putea ca mai multe persoane sa nu fie de acord cu avantul vostru. Vineri aveti parte de o zi destul de relaxata, iar in weekend va ocupati indeaproape de camin.

Zodia Leu horoscop 19 septembrie - 25 septembrie 2016 In mijlocul evenimentelor sociale nativii zosdiei Leu isi vor gasi dragostea. Cu sarmul vostru ii veti fermeca pe reprezentantii sexului opus si veti castiga popularitate printre clienti.

Nu ca fie teama sa spuneti ceea ce ganditi.  Relaxati-va sau incearcati sa faceti unele schimbari în caminul vostru care vor fi în beneficiul întregii familii. Casa este palatul vostru si depinde de voi sa arate asa cum va doriti.

Zodia Fecioara horoscop 19 septembrie - 25 septembrie 2016 Dorinta de a face bani din piatra seaca va creste intr-un mod incredibil si, ce e interesant, va vor veni idei care ii vor uimi pe cei din jur.

Zile favorabile: marti si miercuri. O saptamana buna la locul de munca pentru Fecioare, care vor fi in centrul atentiei. Posibile unele tensiuni cu partenerul de viata, legate de bani.

Clarificati o serie de probleme de natura emotionala. 
Comentarii