Pareri KITONAIL 80 mg lac de unghii impotriva ciupercilor de la maini si picioare.


Daca ar fi sa ne facem o prima parere despre Lacul de unghii Kitonail 80 mg/g aceasta ar fi ca el este un medicament eficient împotriva unui numar mare de ciuperci (fungi)  pentru utilizare locala la nivelul unghiilor de la mâini si de la picioare, precum si la nivelul pielii din imediata vecinatate.

Si asta datorita principalei substante din compozitie, Ciclopirox-ul. Ingredientul activ ciclopirox din Lacul de Unghii KITONAIL penetreaza unghia si atinge patogenul fungic in cel mult 48 ore dupa aplicare.

Ciclopirox are o actiune antifungica impotriva tuturor patogenilor relevanti responsabili de infectiile fungice ale unghiei.

INDICATII UTILIZARE LAC DE UNGHII KITONAIL 80 MG/G  

Nu utilizati Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos in urmatoarele cazuri:
  • daca sunteti alergic (hipersensibil) la ciclopirox sau la oricare dintre celelalte componente ale Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos.
    pareri forum kitonail lac de unghii micoze
  • la copii cu varsta sub 18 ani, datorita experientei insuficiente la aceasta grupa de varsta
Similat tuturor tratamentelor topice ale onicomicozei, adresati-va medicului dumneavoastra pentru o
eventuala asociere a unui tratament oral, daca mai multe unghii (peste 5) sunt afectate sau mai mult de doua treimi din suprafata unghiei este modificata, precum si daca exista factori de risc, cum sunt
diabetul zaharat si tulburarile sistemului imunitar.

Daca aveti diabet zaharat, va rugam sa fiti atenti atunci cand va taiati unghiile. In fiecare saptamana sau atunci cand este necesar taiati si piliti unghiile dupa forma degetelor, fara a lasa colturi ce pot patrunde in piele.

Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos este utilizat numai extern. Nu utilizati lac de unghii sau alte produse cosmetice pe unghiile tratate cu Kitonail 80 mg.

Mod de utilizare KitoNail 80 mg conform prospectului

Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos se aplica în strat subtire, o data pe zi, pe unghia sau unghiile infectate. Pentru aceasta, unghiile trebuie sa fie curate si uscate. Lacul de unghii medicamentos trebuie aplicat pe întreaga suprafata a unghiei si pe 5 mm de piele înconjuratoare.

Daca este posibil, Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos trebuie sa se aplice, de asemenea, si sub marginea libera a unghiilor.

Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos se lasa sa se usuce timp de aproximativ 30 de secunde.

Unghiile nu trebuie sa fie spalate timp de cel putin 6 ore de la aplicare, ca urmare, se recomanda aplicarea seara, înainte de culcare.

Dupa aceasta perioada de timp, se pot urma practicile normale de igiena.

Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos nu necesita înlaturarea cu ajutorul solventilor sau a materialor abrazive (de exemplu, pila de unghii); este suficienta spalarea unghiilor cu apa.

In caz de îndepartare neintentionata prin spalare, Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos poate fi aplicat din nou.

Se recomanda îndepartarea periodica a partilor libere ale unghiilor infectate, de exemplu prin taierea acestora.

Pretul unei sticlute cu 3.3ml lac de unghii medicamentos Kitonail, prevazut cu pensula ptr aplicare este de aproximativ 64 lei, ceea ce ne face sa fim de parere ca este un pret mai ridicat decat a altora produse similare de pe piata.

De exemplu, o sticluta de lac de unghii Batrafen 80mg costa in farmacii in jur de 30 lei.

In rest eficienta Ciclopirox-ului in tratarea ciupercii piciorului este demonstrata, asa ca lacul de unghii medicamentos Kitonail poate sa va ajute sa va recuperati sanatatea unghiilor de la picioare si maini.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE eMAG, intrati aici.

Comentarii