Coduri pentru a Castiga un iPhone 7 plus cu EUROPA FM online pe www.europafm.ro


Cauta online in paginile site-ului www.europafm.ro codul zilnic si inscrie-te in acest concurs radio cu un premii foarte tentante. 

Asculta apoi emisiunea Desteptarea, cu Vlad Petreanu si George Zafiu, si afla daca esti printre primii romani care vor avea noul iPhone 7 Plus.

Concursul intitulat “iPhone 7 Plus” se desfasoara in perioada 19 Septembrie -14 Octombrie 2016, prin intermediul postului de radio Europa FM, in programul „Desteptarea” din intervalul orar 07:00-10.00 dar si pe site-ul www.europafm.ro

O persoana poate castiga doar o singura data la concurs dar se poate inscrie de cate ori doreste
prin trimiterea SMS-ului ce contine cuvintele cheie ale codului pentru concurs.

Insa nu trebuie sa uitati ca participarea la concursul “Iphone 7 Plus” implica acceptarea
coduri iphone 7 plus europa fm
neconditionata, exclusiva si irevocabila a participantilor ca numele, fotografiile si materialele filmate cu acestia si castigatorii sa poata fi facute publice si exploatate in orice scop inclusiv publicitar de catre organizator si/sau subcontractanti ai acestuia fara nici un fel de pretentii din partea participantilor si castigatorilor.

Premiul concursului Europa FM consta intr-un smartphone iPhone 7 Plus 32 GB in valoare aproximativa de 4000 lei.

Pentru a putea participa la concursul “Iphone 7 Plus”, ascultatorii Europa FM trebuie sa descopere zilnic cuvintele cheie ascunse (codurile) pe site-ul www.europafm.ro si apoi sa le trimita pe SMS la numarul 1769 (numar cu tarif normal).

Orice SMS valid reprezinta o sansa in plus de castig.

Pentru ca un SMS sa fie considerat valid trebuie sa contina cuvantul DESTEPTAREA urmat de cuvantul/cuvintele cheie gasite pe site-ul www.europafm.ro in ziua in care este trimis SMS-ul.

Cuvintele cheie (codul) se schimba zilnic. Daca un SMS contine cuvintele cheie din alta zi decat cea in care a fost trimis, nu este considerat valid.

Alegea castigatorului se va face in programul matinal „Desteptarea ” cu Vlad Petreanu si George Zafiu din fiecare zi de vineri.

Realizatorii emisiunii vor extrage aleator un SMS. Daca acesta este valid se va apela numarul si ascultatorul care intra in direct este declarat castigator.

Daca ascultatorul apelat nu raspunde la telefon se va trece la extragerea unui alt SMS si la apelarea
unui alt potential castigator.

Se procedeaza astfel cu pana la maxim 5 ascultatori.

Asadar daca va doriti foarte mult un iPhone 7 Plus cautati CODURILE ZILNICE online pe site-ul Europa FM, trimiteti codul prin SMS si ascultati emisiunea DESTEPTAREA si cien stie... poate zanul Apple va va indeplini dorinta!
Comentarii