Horoscopul saptamanii 12 - 18 septembrie : Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara


Horoscop saptamanal 12 septembrie - 18 septembrie 2016. Predictii astrologice pentru prima jumatate a zodiacului, de la zodia Berbec la zodia Fecioara.

Luna septembrie 2016 beneficiaza de o vibratie cu adevarat puternica. Multe energii planetare se pun in miscare pentru ca viata sa se desfasoare armonios si lucrurile sa curga in ritmul existentei.

Septembrie 2016 este o luna inedita si interesanta din punct de vedere astrologic.

Cu dragoste si rabdare insa, in ciuda stresului aderent, lucrurile vor intra pe un fagas bun.

Berbec horoscop 12 septembrie - 18 septembrie 2016 Este posibil ca pur si simplu sa nu fi sosit înca momentul deznodamantelor.

Faptul ca trebuie sa lucrati peste program il va nemultumi cu siguranta pe partenerul de viata. Chiar daca nu te simti pregatit(a) pentru asta, trebuie sa fii în actiune mereu. Mari satisfactii amoroase pot veni.

Horoscop saptamana 12 - 18 septembrie Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara

Asigurati-va ca va trece ceva timp pâna la o noua schimbare in ceea ce priveste viata sentimentala

Taur horoscop 12 septembrie - 18 septembrie 2016 Perioada aceasta este favorabila numai unei analize privitoare la colaborarile in care sunteti implicati sau doriti sa va implicati, dar si pentru a studia calm si la rece relatia cu partenerul de viata.

Pregatiti-va de actiuni marete în comun cu altii! Luni si miercuri apar cheltuieli pe taxe, facturi, însa pot intra în discutie si partajele sau mostenirile.

Gemeni horoscop 12 septembrie - 18 septembrie 2016 Rezolvati cu atentie si rabdare sarcinile cotidiene si sarcinile profesionale, pentru ca din acestea iti vor veni satisfactii.

Marti si sambata se vor ivi situatii disonante atat într-o relatie sentimentala, cat si în relatia cu copiii. Prudenta si discernamant! Tentatiile cotidiene pot fi foarte mari si paguboase pe termen lung. .

Rac horoscop 12 septembrie - 18 septembrie 2016 Relatiile parteneriale (sub aspectul afacerilor, colaboratorilor, asocierilor de orice natura) sunt si ele intr-o predispozitie astrala delicata, menita sa impinga spre ruptura, instrainare sau criza.

Cu fiecare zi cu care nativii zodie Rac se indreapta spre sfarsitul perioadei analizate de noi acum, cu atat ei vor simti mai mult povara acestor presiuni astrale dar si importanta lor in viata de fiecare zi.

Leu horoscop 12 septembrie - 18 septembrie 2016 Sanatatea functioneaza inegal in functie de organul vizat de o afectiune mai veche sau de o deteriorare fiziologica de data recenta.

Afectiunile mai vechi, cronicizate, pot da de furca prin recidive sau rezistenta la tratamentul obisnuit. Relatiile de familie scartie de se aude pana la blocul de vizavi.

Fecioara horoscop 12 septembrie - 18 septembrie 2016 Intre 13 si 16 septembrie, sentimentele, relatiile afective, emotiile vor fi la cote uriase.

Luna Plina in Pesti ii incarca pana la refuz pe nativiii zodiei Fecioara cu numeroase stari de spirit, multe dintre ele contradictorii, care subrezesc echilibrul interior.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE eMAG, intrati aici.

Comentarii