SAGETATOR Horoscop Septembrie 2016. Astrologie previzionala pentru dragoste, bani si sanatate.


Horoscopul lunii Septembrie 2016 SAGETATOR. Cum va fi Septembrie pentru zodia SAGETATOR in dragoste, bani si sanatate din punct de vedere al zodiacului.

Nativii zodiei Sagetator reusesc sa isi imbunatateasca situatia financiara, gasind diferite solutii de a face rost de bani suplimentari.

In a doua parte a lunii septembrie 2016 Sagetatorii vor trebui sa faca una sau mai multe calatorii, în urma carora vor acumula nu numai experienta, ci si informatii care se vor dovedi extrem de utile în viitor.

Luna septembrie impulsioneaza domeniul financiar, indeosebi acea componenta care are de-a face cu bani de la altii (mosteniri, sponsorizari, cadouri, burse), banii altora (ai partenerului de viata sau ai asociatilor) ori banii multor oameni (relatii cu bancile, asigurarile sau alte institutii financiare).
SAGETATOR Horoscop Septembrie dragoste, bani si sanatate

Horoscop Numere norocoase Sagetator, Septembrie 2016: 8, 15, 21

Horoscop Zile norocoase Sagetator, Septembrie 2016: 3, 19, 22

Septembrie 2016 horoscop lunar pentru Sagetator In aceasta luna, secretele nu fac decât sa creeze o distanta nedorita intre voi si colegii de la munca, iar in final ati putea descoperi ca v-ar fi ajutat mai mult decat credeati, fie cu un sfat, fie cu propriile lor calitati sau resurse materiale.

Aveti incredere in intuitia voastra si fiti atenti la comportamentul celor care va lauda excesiv.

Daca sunteti deja implicati intr-o relatie, partenerul de viata se va simti foarte rasfatat in luna septembrie.

Depuneti eforturi pentru a-l vedea fericit si pentru a consolida aceasta relatie. Daca insa nu aveti inca pe nimeni, se poate sa va simti foarte atrasi de o persoana care nu este tocmai potrivita.

Acordati-va timp pentru a o cunoaste mai bine, inainte de a face planuri de lunga durata.

Forma fizica pare a fi destul de contradictorie in septembrie 2016, cu varfuri de energie si vitalitate care alterneaza cu stari de oboseala sau agitatie.

Sistemul nervos este mult solicitat si n-ar fi rau sa iei masuri impotriva stresului si nervozitatii. Altfel, iritarea poate conduce la decizii sau afirmatii pripite.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la Cosmeticele MELKIOR, intrati aici.

Comentarii