RAC Horoscop Septembrie 2016. Astrologie previzionala pentru dragoste, bani si sanatate.


Horoscopul lunii Septembrie 2016 Rac. Cum va fi Septembrie pentru zodia RAC in dragoste, bani si sanatate din punct de vedere astrologic.

Cu Jupiter alaturi vei calatori, vei avea acces la studii, cultura si spiritualitate, iti vei exersa autoritatea, initiativa si spiritul de organizare.

Si vei avea norocul de a te afla in locul potrivit, la momentul potrivit, pentru gasi calea spre succes si prosperitate.

Castigurile sunt multe si diverse, iar pierderile la fel dar, atunci cand vor trage linia, Racii vor constata ca sunt pe profit.

Conditia pentru a obtine aceste rezultate bune pe plan financiar e una singura: sa fie Raci în deplinul inteles al termenului, adica sa initieze cat mai multe proiecte si sa se implice în cât mai multe afaceri.
RAC Horoscop Septembrie 2016

Cu siguranta, unele dintre ele vor da rezultatele scontate, suficient ca sa acopere pirderile înregistrate cu celelalte.

Numere norocoase Rac, Septembrie 2016: 1, 14, 30

Zile norocoase Rac, Septembrie 2016: 5, 11, 26

Septembrie 2016 horoscop lunar pentru Rac Pe plan sentimental, daca lucrurile mergeau bine pana in acest moment, lucrurile vor lua o turnura neplacuta si vor aparea certuri pe motive nu atat de serioasa insa cu consecinte importante.

Vei avea probleme în a-ti exprima emotiile si pasiunea si asta te va afecta indiferent daca esti într-o relatie sau singur / singura.

Exista si situatii in care lucrurile sunt mai complicate, atat in casnicii, cat si in parteneriate sau asocieri cu alte persoane, iar daca situatia impune, va trebui sa luati decizii clare de separare si de a continua sa megeti pe un alt drum.

Te vei redresa spre sfarsitul lunii septembrie. Carisma ta va atrage noi prieteni si vei ajunge sa petreci timp placut cu noile tale cunostinte.

Intr-un cuvanrt in aceasta luna vei exagera putin cam pe toate planurile, cu dragostea, cu banii si cu munca.

De aceea un pic de moderatie nu ti-ar strica.


Comentarii