Biografia Elena Mogildea de la NOROC TV la IN PUI MEI a lui Bendeac

WIKI: Elena Mogildea a plecat din Republica Moldova pentru asi continua cariera in televiziune in Romania, la Antena 1, unde va ocupa pozitia de asistent de productie a emisiunii “In puii mei” a celebrului Mihai Bendeac.

Nascuta pe 12 noimebrie 1991 la Straseni. Zubresti, Elenea Mogaildea este absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii, Specialitatea Jurnalism din cadrul Universitat de Stat din Moldova.

Elena Mogildea imbina viata de radio cu cea de TV si .... canta. In 2015 Elena a participat la „Voice of Journalism” - primului proiect muzical al jurnalistilor din Republica Moldova.

Dupa clasa a 12-a Elena isi dorea sa depuna actele la AMTAP, dar intr-un final a renuntat în favoarea facultatii de jurnalism si asa biografia Elenei Mogildea a fost una de om de televiziune si nu de artista.
biografia elena mogildea in puii mei

Cea mai mare si importanta pe atunci aventura legata de muzica a fost la emisiunea „Ring-Star”. 

Se întâmpla pe când eu aveam 16 ani.

Revenind la CV-ul  profesional,  Elena Mpgaildea a prezentat in Republica Moldova emisiunea “Acasa la noroc” la NOROC TV si avea emisiuni zilnice la postul de radio NOROC FM.

Inainte de a fi angajata la Noroc TV, frumoasa moldoveanca a prezentat emisiunea “Cine vine la noi” de la televiziunea de stat Moldova 1.

Elena Mogildea are mare grija de sanatatea sa. Daca are posibilitate doarme si macar 10 minute în timpul zilei si nu uita desigur de cele 7-8 ore de somn pe timp de noapte. 

Dupa o zi incarcata, o baie cu sare de mare e tocmai potrivita. 

Acesta este ritualul zilnic in timpul carui Elena vrea ca nimeni sa o deranjeze, reprezentand un atat un refugiu cat si o metoda  potrivita pentru a medita dupa o zi obositoare.

wiki cv elena mogildea moldoveanca lui mihai bendeacPe langa exercitiile fizice pe care obisnuieste sa le faca dimineata, mai face si multe plimbari pe jos. 

Fie ca le combin, fie le separ,  muzica si lectura sunt un refugiu pentru Elena Mogildea dupa rutina zilnica sau în timpul acesteia. 

Muzica fie o asculta, fie o fredoneaza, spune ca o ajuta sa-si exteriorizez emotiile, iar prin intermediul lecturii isi da frau liber imaginatiei. Si aici sunt de preferat romanele politiste.

Un alt mod de relaxare a Elenei Mogildea este... croitoria. 

De ceva timp a inceput mai serios sa se gandeasca la faptul de a-si crea si coase singura rochii sau fuste si iata ca acum a ajuns sa ia cursuri in acest domeniu.

Dupa cum vedem, CV-ul Elenei Mogildea este unul plin, incat nu ne ramane decat sa il felicitam pe Bendeac pentru alegerea facuta si poate moldoveanca de peste Prut va aduce un suflu nou "In Puii Ei...".