LEU TAROT gratis 2017. Tarot gratuit pentru dragoste si relatii.


Zodia LEU Tarot gratuit 2017 pentru dragoste si relatii Esti mai retinut in manifestari si nici celalalt nu se mai indreapta spre tine cu acelasi elan.

Adesea te bantuie senzatii de neintelegere, indepartare, raceala sau blocaj. Relatiile personale si relatii intime sunt puse la incercare, iar cele cu probleme se pot desface.

Lucrurile si evenimentele vestesc o perioada a anului incarcata de romantism si mari sanse de oficializare a dragostei printr-o logodna ori o casatorie.

In multe cazuri, este netezit drumul spre o importanta legatura afectiva, eliberata de conformism si impulsuri egoiste.

Iubirea nativilor din zodia Leu are insa o anume legatura si cu munca: poate ca un coleg sau o colega îti face ochi dulci la birou, poate ca viata profesionala îti este influentata de sentimente, sau poate ca
LEU TAROT gratis 2017
se pune problema împartirii sarcinilor zilnice în cuplu etc.

Femeia LEU Tarot gratis 2017 O revenire asupra unei povesti de iubire legata cumva de cariera voastra v-ar putea infrumuseta viata amoroasa la inceputul anului.

Insa daca aveti restante in raport cu gestionarea inteleapta a situatiilor personale, va puteti trezi ca sunteti nevoit sa calatoriti mai mult decat v-ati
asteptat, poate chiar cu toate bagajele facute cu sau fara recomandarea partenerului de viata.

Unele native ale zodiei LEU isi vor regasi interesul pentru partener si-si vor relansa viata erotica, altele se vor indragosti nebuneste sau vor actiona nechibzuit in numele iubirii, altele vor fi atrase de fructul oprit, pe care vor dori cu tot dinadinsul sa-l culeaga, oricat le-ar costa.

Indiferent cum, perioada este pasionala, vie, dinamica, plina de intamplari si, probabil, presarata cu incidente.

Barbatul LEU Tarot gratis 2017 Persoane cunoscute sau necunoscute iti netezesc calea spre placeri ce depasesc granitele obisnuite impuse existentei tale, dand nastere unor nesperate oportunitati de a intalni un suflet perche sau o persoana speciala, un potential si promitator parter, in decursul unei calatorii ori intr-o zona a vietii indepartata de cenusiile ritmuri cotidiene.

Relatiile se leaga strans de comunicare si drumuri.

Perioadele intens sentimentale sunt aprilie, octombrie, partea a doua a lunii noiembrie si prima jumatate din decembrie 2017.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE eMAG, intrati aici.

Comentarii