Pokemon GO merge in Romania. Cum joci Pokemon GO in Romania sfaturi si informatii.

POKEMON GO este noua vedeta a jocurilor de pe telefon in toata lumea. In acest moment, aplicatia Pokemon Go nu este in mod oficial disponibila in Romania, dar asta nu inseamna ca baietii isteti nu au gasit o modalitate de a o instala si utiliza si la noi in tara.

Download-urile aplicatiei Pokemon GO le-au depasit pe cele ale aplicatiei de dating Tinder, a ajuns chiar in acest moment pe primul loc la download-uri in America.

Inainte de a va da cateva mici sfaturi si trucuri despre cum se joaca Pokemon GO, iata ce trebuie sa faceti pentru a o instala pe telefonul vostru.

Serverele de Pokemon GO functioneaza si in Romania.

Pokestop-urile si GYM-urile nu sunt la fel de multe ca in tarile oficial suportate dar exista.
Cum sa joci Pokemon GO in Romania

Daca esti pe Android e usor sa instalezi aplicatia.
Tot ceea ce trebuei sa faci este sa cauti pe Google Pokemon GO APK.

Daca insa foloseste un iPhone cu iOS trebuie mai intai sa dai logout de pe contul de iTunes/iCloud in setari.

Foloseste un VPN USA!

Intra pe App Store, (scoate location services de la App Store), cauta Pokemon Go si descarca, o sa primesti un pop-up ca nu ai cont. Intra apoi pe siteul www.fakenamegenerator.com/ creeaza-ti un cont, la payment method alege  'None'

Descarca si instaleaza Pokemon GO.. si GATA!

Si... NU  folosititi un APK de POKEMON GO de pe un site third party. Hackeri au profitat de limitarea geografica a distributiei originale si au creat o varianta "virusata" de Pokemon GO!!! Deci mare atentie, mai ales pentru cei care folosesc un telefon cu Androind rootat.

Si dupa cum spuneam iata si cateva sfaturi si trucuri utile de folosit in Pokemon Go.

Atunci cand evoluati un pokemon, CP-ul lui  primeste un boost in functie de puterea actuala. Asadar cu cat evoluati un pokemon mai puternic, cu atat acesat va deveni si mai puternic.

Pentru asta trebuie sa donati cat mai multi pokemoni de acelasi fel, care sa va dea candy bars cu care sa va evoluati pokemonul campion. De exemplu, daca vreti sa evoluati un Pidgey intr-un Pidgeotto e nevoie sa prindeti câteva pasari d-astea si sa le eliberati.

Atunci cand va plimbati puteti vedea în coltul din dreapta de jos a aplicatiei cum apar de la unul la trei pokemoni. Fiecare din acest pokemon are sub el niste urme de pasi care indica proximitatea: un pas inseamna ca e foarte aproape, trei pasi inseamna ca e destul de departe. Fiti mereu cu ochii pe tabul ala, iar atunci cand vedeti un pokemon pe care vi-l doriti, mergeti dupa el.

Pokemon ar putea sa nu contribuie imediat la rezultatele financiare ale Nintendo, având în vedere ca este un joc gratuit, creat de Pokemon Company împreuna cu Niantic, companie desprinsa din Google anul trecut.

Nintendo detine o treime din Pokemon Company, iar ambele au participatii la Niantic, a caror marime nu a fost dezvaluita.

Desi a aparut doar de o saptamana, infractorii profita deja de neatentia fraierilor care stau cu ochii doar in smartphone atenti la pokemonii lor, asa ca ii asteapta langa pokemon si le fura banii si / sau telefonul mobil.

"Four people were arrested in Missouri for multiple armed robberies after authorities said they appeared to have targeted victims using the new Pokemon GO game."