Pareri RuscoVen de la Aboca pretul natural pentru sanatatea picioarelor umflate si grele.


Sa ne facem o parere despre gama RUSCOVEN, un tratament complex de la Aboca, care promite o rezolvare a problemelor lgate de circulatia deficitara in zona picioarelor.

Senzatia de picioare grele poate fi un indicator al insuficientei venoase. Iar durerea la mers anunta o suferinta a arterelor.

Afectiunile venelor de la nivelul picioarelor pot fi tradate de senzatia de picioare grele, nelinistite, de senzatia de arsura. Cu toate acestea, afectiunile venoase nu pun viata in pericol, asemenea celor arteriale.

Cand intoarcerea venoasa nu se mai produce corect, sangele ramane in exces in membrele inferioare, ceea ce determina umflarea acestora si o senzatie de greutate.

Pe durata sezonului cald, apare si fenomenul de vasodilatatie crescuta a sistemului circulator periferic, care amplifica senzatia de disconfort si picioare umflate.
pareri ruscoven tratament naturist picioare umflate obosite

Alti factori agravanti sunt un stil de viata sedentar, cu multe ore petrecute stand pe scaun sau in picioare, fara a se face miscare.

Fiind un tratament 100% natural, care favorizeaza microcirculatia si revitalizeaza picioarele, RuscoVen faciliteaza rapid disparitia senzatiei de picioare umflate si grele, oferind prospetime si confort.

RuscoVen este o gama completa de produse, de la capsule la gel pe baza de ingrediente din Agricultura Ecologica, care favorizeaza circulatia si este ideala pentru redobandirea sanatatii si confortului picioarelor tale, mai ales la finalul zilei.

RuscoVen capsule reface tonusul si elasticitatea pielii, inlatura senzatia de oboseala a picioarelor, elimina staza venoasa si imbunatateste circulatia la nivelul extremitatilor.

RuscoVen capsule este indicat si in insuficienta circulatorie periferica, sindrom varicos, tromboze si tromboflebite.

Capsulele de Ruscoven au urmatoarea compozitie: Ruscus fitocomplex total din radacina, Hamamelis virginiana fitocomplex total din frunze, Ginkgo biloba fitocomplex total din frunze, Vita de vie rosie fitocomplex total din frunze, Centella Asiatica (Gotu Kola) fitocomplex total din frunze.

RuscoVen gel este indicat in tratamentul tulburarilor circulatorii periferice (picioare grele si reci, edeme, varice, hemoroizi) si in prevenirea complicatiilor sindromului varicos (tromboflebite, tromboze).

RuscoVen gel de la Aboca elimina natural staza venoasa si imbunatateste circulatia la nivelul extremitatilor.

In compoztia bio gelului Riscoven gasim urmatoarele ingrediente: Castan extract liofolizat din frunze, Ruscus extract liofilizat din radacina; Ruscus extract hidroalcoolic din radacina; Centella extract hidroalcoolic din frunze; Vita de vie rosie extract hidroalcoolic; Apa distilata din frunze de Amamelide; Ulei esential din frunze de Menta.

Un tub de gel RuscoVen costa in jurul a 35 de lei, in timp ce o cutie cu 50 de caspule RuscoVen are  pretul aproximativ de 45 lei. Preturile depind de faramaciile de unde se achizitioneaza si eventualele promotii.

Parerea noastra este ca RuscoVen face parte din gama produselor naturale care folosesc principiile fitoterapiei pentru a asigura o buna circulatie venoasa si arteriala la nivelul extremitatilor si isi poate dovedi eficienta pe timp indelungat, chiar daca nu este un tratament ieftin si se pot gasi alternative mai accesibile.


Comentarii