LIDL Tour Romania magazinul online cu vacante la cel mai bun pret


Iata ca LIDL nu se multumeste doar cu reteaua sa de magazine care se mareste cu fiecare an, ci are si ambitii mari in industria TURISMULUI.

De curand a fost lansat magazinul online LIDL TOUR.

Lidl Tour respecta principiile esentiale care au stat la baza afacerii de turism derulat de Lidl in Germania, Austria, Elvetia (Lidl-Reisen), Olanda (Lidl-Reizen) si Italia (Lidl-Viaggi), oferind astfel romanilor vacante special create pentru a veni in intampinarea nevoilor si preferintelor acestora, cu un raport calitate-pret superior.

De la sejururi, croaziere si circuite turistice, priin Lidl Tour, compania germana va promova oferte turistice create special pentru clientii sai, care sa le ofere romanilor vacante ce vor putea fi rezervate si achizitionate online sau prin intermediul unui hotline dedicat.
mergi in vacanta cu lidl tour romania

Ofertele cuprind pachete turistice pentru toate perioadele anului, catre o multitudine de destinatii.

In linie cu prioritatea Lidl Romania de a sustine economia locala, Lidl Tour promoveaza turismul local.

Iata cateva oferte actuale, pentru o vacanta de vara pe litoralul romanesc:

a) Romania - MAMAIA 5 nopti, transport individual, HOTEL VICTORIA ***, MIC DEJUN preturi incepand cu 79 euro. Cazare 5 nopti în camera dubla cu vedere la mare, plus mic dejun.

b) Romania - JUPITER 5 nopti, transport individual Hotel MAJESTIC , all inclusive preturi incepand cu 99 euro. Cazare 5 nopti în camera dubla cu All Inclusive: mic dejun, prânz, gustari, cina, bauturi incluse in timpul meselor.

Si daca vreti o vacanta mai de lux, mai exotica poate ati putea merge intr-o croaziera sau pe o plaja din Republica Dominicana.

a) CROAZIERA - Marea MEDITERANA, 7 nopti, transport cu avionul, nava SOVEREIGN, ALL INCLUSIVE pret incepând cu 569 euro de persoana.

b) REPUBLICA DOMINICANA - PUNTA CANA 7 NOPTI, TRANSPORT CU AVIONUL, HOTEL IFA VILLAS BAVARO RESORT & SPA de 4 stele , ALL INCLUSIVE, preturi incepand cu 999 euro.

Mai multe detalii si oferte gasiti online pe site-ul www.lidl-tour.ro


Comentarii