Horoscopul saptamanii 8 august - 15 august: Balanta, Sagetator, Scorpion, Capricorn, Varsator, Pesti

Horoscop saptamanal 8 - 15 august 2016. Predictii astrologice pentru ce-a de a doua jumatate a zodiacului, de la zodia Balanta la zodia pesti. 

Saptamana 8 - 15 august 2016 este din puncte de vederea a horoscopului o perioada excelenta pentru bilanturi si analize, dar deciziile importante ar fi bine sa le iei dupa 14 august.

Din punct de vedere astrologic exista insa doua avertismente. Primul ca este indicat sa va feriti de sporturi extreme si de excese în general. Al doilea ca daca sunteti femeie si sunteti însarcinata, este recomandat sa fiti prudenta.

Balanta horoscop 8 august - 15 august 2016 Persoana iubita va rasfata cum nu sperati sa se întâmple vreodata, dar dumneavoastra tot plictisit va simtiti.

Exista un mare pericol ca infectia de la picior sa se extinda. In schimb veti munci mult si primiti bani pe masura eforturilor depuse.
horoscopul saptamanii 8 15 august balanta pesti

Sagetator horoscop 8 august - 15 august 2016 Acum este prea tarziu sa mai schimbi ceva si e normal sa consideri acest moment drept o mare dezamagire. Nici nu ai curaj sa spui altora ce s-a intamplat, pentru ca e un punct sensibil si rusinos pe care vei incerca mult timp sa-l repari.

Nu te crampona de un esec firesc, lucrurile se vor lamuri de la sine in lunile care vin.

Scorpion horoscop 8 august - 15 august 2016 In aceasta perioada sentimentele vor fi exprimate cu dificultate si vor exista probleme de comunciare.

Scorpionii sunt predispusi sa ceara prea mult de la persoanele apropiate si de parteneriatele din viata si afaceri. Nu ar strica sa faceti cateva compromisuri care vor fi in final benefice.

Capricorn horoscop 8 august - 15 august 2016 Nativii zodiei Capricorn vor deveni atenti ba chiar zgarciti cu banii poate si pentru ca vor fi nevoiti sa-si revizuiasca sistemul de cheltuieli, mai ales cele curente, reducandu-le la strictul necesar pe fondul unor evenimente care se deruleaza sau despre care circula zvonul ca s-ar putea petrece la locul lor de munca.

Varsator horoscop 8 august - 15 august 2016 Energia nativilor din Varsator este una molipsitoare, la munca, dar si acasa. Veti profita de aceasta si veti duce la bun sfarsit activitatile care au fost lasate deoparte si care trebuie neaparat rezolvate.

Pe plan sentimental se manifesta mai multa stabilitate, deci riscul de conflicte este mai redus.

Pesti horoscop 8 august - 15 august 2016 Evitati sa faceti mutari spectaculoase, sa luati decizii capitale.

Exista riscul ca in aceasta perioada sa va lasati cuprins de un exces de zel, facand totul mai mult decat ar trebui: cheltuieli excesive, exces de zel, excese alimentare, excese de tot felul.