Horoscopul saptamanii 1 august - 7 august: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu si Fecioara

Sa descoperim impreuna horoscopul saptamanii 1 - 7 august 2016, predictie astrologica facuta de cei de la AstroWikia.com

In mare saptamana 1 - 7 august se anunta a fi o sptamana calma, fara mari framantari in dragoste si in domeniul finnaciar, insa pe alocuri pot aparw mici incidente care intr-un final nu vor avea mare impact asupra vietii noastre.

Berbec horoscop 1 august - 7 august 2016 In aceasta saptamana lucrurile par sa o ia razna un pic plan sentimental. Incepi sa nu te mai întelegi cu iubitul, iar prietenii nu mai au timp de conversatiile tale în care te lamentezi mereu. Insa totate aceste se vor atenua iar spre finalul saptamanii vei avea parte de un weekend relaxant.

Taur horoscop 1 august - 7 august 2016 Sansele financiare sunt din ce în ce mai multe, dar nativilor din zodia Taur li s-a imprimat deja o stare de nesiguranta care ii obliga deseori sa fie mai precauti si
horoscop saptamanal august berbec taur gemeni rac leu fecioara
sa renunte la investitii majore.

In aceasta saptamana sunt posibile multe drumuri, unele impuse, altele doar din pura placere, insa Taurii vor continua sa munceasca cu mult peste limite.

Gemeni horoscop 1 august - 7 august 2016 Este momentul sa exploatati la maximum sansele profesionale, deoarece în curand acestea pot disparea.

Cativa prieteni va pregatesc o surpriza placuta. Din punct de vedere financiar se poate si mai bine, dar nu este momentul sa va plangeti. Doar mergeti intr-un scurt concediu, nu?

Rac horoscop 1 august - 7 august 2016  Ideile dumneavoastra ingenioase contribuie la finalizarea unei lucrari importante la locul de munca. Va recomandam, insa, sa nu refuzati cooperarea cu colegii de serviciu. Sunteti din ce in ce mai irascibili.

Probabil de la caldura. Prietenii, insa, par sa nu mai inghita chiar toate toanele voastre. Aveti nevoie de o vacanta, de care va veti bucura abia în weekend.

Leu horoscop 1 august - 7 august 2016  Este posibil sa iasa la suprafata partea pesimista a celor nascuti in aceasta zodie, drept pentru care trebuie sa fie toata lumea atenta la ei sa nu se intample ceva.

Finalul saptamanii va aduce intâlniri, dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar si excursii sau mici calatorii pentru a rezolva diverse probleme mai vechi.

Fecioara horoscop 1 august - 7 august 2016 Un comportament relational iresponsabil, cuplajele facute la intamplare, legaturile imorale sau cu persoane de calitate îndoielnica si altele asemenea te pot costa mult, atat in plan emotional, cat si în planul relatiilor familiale sau chiar financiare.

Spre sfarsitul saptamanii va veti simti mai bine, veti dori compania celorlalti, dar si activitati antrenante. Odihniti-va si evitati stresul si spatiile aglomerate!