Treceți la conținutul principal

WIKI trupa HUMAN, inventatorii INIMILOR SINCRONIZATE - ECATERINE si DIMA un imn pentru indragostiti

Ati auzit de trupa HUMAN? In ianuarie 2016 lansau primul lor videoclip. Internautii le-au dat un urias feed back caci primul single lansat in doua variante in engleza si romana a strans peste patru milioane de vizualizari pe YOUTUBE.

HUMAN o trupa, un proiect de fapt ce a adus un vibe nou si neasteptat in muzica romaneasca.

Deocamdata in asteptarea altor voci care vor sa li se alature ii numim pe ECATERINE DELIA MIRCSOV si DIMA BODAREV. Ei sunt trupa HUMAN.

Daca asculti varianta in engleza "RADIOACTIVE" juri ca nu sunt voci  ale unor cantareti din Romania. Daca asculti varianta in limba romana "ARIPI DE STICLA" iti doresti sa stii cine sunt romanii care canta atta de original.

Cine este frumoasa ECATERINE DELIA MIRCSOV pe numele de scena ECATERINE partea feminina a trupei HUMAN?
Biografie trupa HUMAN ECATERINE si DIMA

Vine din TIMISOARA si are o sora pe care o indrageste tare.

Dragostea pentru muzica i-a fost insufalata ECATERINEI de tatl sau care obisnuia sa ii cante la acordeon. Asa s-a indragostit de  muzica.

Blonda ECATERINE a absolvit LICEUL DE MUZICA "ION VIDU" din TIMISOARA. Timp de patru ani a studiat aat vioara cat si pianul.

Vremea liceului i-a adus inspiratie  si a inceputsa cante melodii compuse de   GEORGE HARA si DIMA BODAREV.

DIMA BODAREV compune si orchestreaza piese intr-o maniera  deosebita. El este partea masculina a trupei HUMAN. A activat in trupa  POPA SAPKA unde a fost solist.

De ceva vreme ECATERINE s-a stabilit in capitala. pana la proiectul HUMAN a mai scos melodii si a realizat colaborari cu DJ SAVA.

Primul ei single in colaborare cu DJ SAVA s-a numit"SECRETUL TAU." a urmai apoi alta melodie un featuring cu DIMA numit "ZI CU SOARE."

"FLACARI IN RAI" si" CHIKY LALA" sunt alte melodii cunoscute ale blondei. ECATERINE si DIMA BODAREV canta o muzica cu bogate influente de la indie , jazz si blues.

VERSURILE melodiilor lor  subliniaza frumusetea si unicitatea vocilor. La sfarsitul lunii mai trupa HUMAN au scos cel de-al doilea videoclip  numit "INIMI SINCRONIZATE."

Daca nici melodia asta nu e facuta special pentru indragsotiti atunci nu stim ce sa mai spunem. O linie melodica originala, vesrsuri superbe orchestratie maiastra si  un videoclip pe masura.

Cu singuranta melodia "INIMI SINCRONIZATE" va deveni  sinonima cu  FERICIREA cu  IUBIREA ca o poezie .

Ascultand muzica trupei HUMAN  iti doresti sa fii in orice loc romanticde la o plaja  insorita la un separeu al unui restaurant chic.

"INIMI SINCRONIZATE"  se adreaseaza celor care isi doresc infinitul in iubire. Un videoclip regizat de ANTON SANDU aka SAN. MODELUL din videoclip este ANDREEA MATEI.

Filmarile au avut loc la malul marii. VERSURILE au fost scrise de THEEA MICULESCU ce face echipa cu IONUT BORDEAN.

WIKI trupa HUMAN ECATERINE si DIMA
"INIMI SINCRONIZATE" a fost produsa  de catre cei de la YOUNG SPIRIR RECORDS PENTRU cei de la CAT MUSIC. Este al doilea single al trupei HUMAN.

Vocile ECATERINEI si ale lui DIMA au  fost inregistrate pe un singur beat. S-au cautat apoi acorduri de pian sa fie in armonie si abia apoi a venit si solo-ul.

Un alt mod de realizare a muzicii cu influente de indie,blues si jazz.

Totul a venit cat se poate de natural au declarata ECATERINE si DIMA.

"EU ARD INCET
DE CATE ORI TE ASTEPT
SUNT CA O FLACARA IN DESERT
FII PLOAIA MEA, PLOIA MEA

A TA IUBIRE MI-ESTE IDENTITATE
SOARELE MEU CAND ESTE NOAPTE
TU ESTI TOT,DA TU ESTI TOT

NU CREDEAM CA SE POATE
DAR UITE CA BATE
INIMA MEA ESTE  CA A TA
SINCRONIZATE

INIMILE NOASTRE BAT LA UNISON
ESTI  OTRAVA   CE IMI DA VIATA
ATUNCI CAND MOR DE DOR
NOAPTEA I CA O DIMINEATA

MA INVETI SA ZBOR
ESTI OTRAVA CARE IMI DA VIATA
ATUNCI CAND MOR DE DOR

TU MI-AI TREZIT SIMTURI
SI NU AM SCAPARE

ESTI CA O STEA CAZATOARE
TU ESTI TOT, DA TOT ESTI TOT


Asculta versuri Inimi Sincronizate - HUMAN

Asa sunau cateva din versurile primului single "ARIPI DE STICLA". Si povestea trebuia continuata cu "INIMI SINCRONIZATE".

Sa nu uitam de orchestratia realizata de DIMA BODAREV. MIX /MASTER-ul a fost realizat de SERJ MUSTETA.

Pentru intraga echipa a trupei HUMAN doar cerul este limita cand vorbim de MUZICA. De muzica inspirata de dragsote, incredere idei si multe vise.