Wiki AVOCATI adoptii Bucuresti: Avocat TUDOR ION.

Cabinetul de avocatura Tudor Ion din Bucuresti ofera servicii de reprezentare la toate treptele de jurisdictie. Din CV aflam ca avocatul Tudor Ion  este  fost judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie (Curtea Suprema), si a fost avocat in dosarele Tigareta 2 si Flota .

Cabinetul de avocatura Tudor Ion este specializat si in dreptul familiei si din aceste considerente a solutionat cu succes si dosare care au avut ca obiect adoptii.

Cabinetul de avocatura Tudor Ion din Bucuresti mai ofera servicii in urmatoarele domenii:
 • Drept Comercial, infiintare societati comerciale
 • Dreptul Familiei (stabilirea filiatiei, incredintare minori si pensie de intretinere)
 • Drept Penal (asistenta si reprezentare in fata organului de urmarire penala si a instantelor de judecata precum si in fata oricarei autoritati publice)
 • Dreptul Muncii
  pareri avocati adoptii bucuresti onorarii si experienta
 • Drept Civil (regimul proprietatii, contracte, obligatii, garantii, raspunderea civila delictuala)
 • Drept Administrativ

Revenind la procedura privind adoptiile trebuie sa cunoasteti mai intai care sunt etapele adoptiei interne:
 1. se depune cererea de evaluare pentru obtinerea atestatului de persoana / familie apta sa adopte precum si actele necesare care se anexeaza la cererea de evaluare,
 2. are loc intalnirea de informare, evaluarea sociala, evaluarea psihologica pregatirea pentru asumarea in cunostinta de cauza a rolului de parinte,
 3. eliberarea atestatului,
 4. incredintarea in vederea adoptiei-incuviintarea adoptiei;
 5. monitorizarea postadoptie.
Incuviintarea adoptiei este de competenta instantelor judecatoresti, iar echipa noastra va va asista pe tot parcursul derularii procesului si astfel vom finalize cu succes procedura adoptiei.

Referitor la preturile praticate de Cabinetul de avocatura Tudor Ion din Bucuresti aceste sunt variabile si depind de mai multi factori obiectivi.

Onorariul se stabileste – pentru fiecare cauza in parte – prin negociere directa intre reprezentantii cabinetului de avocatura si client, avandu-se in vedere urmatoarele aspecte: natura si dificultatea cauzei, timpul dedicat solutionarii cauzei si nu in ultimul rand rezultatele obtinute in favoarea clientului.

Pentru mai multe informatii despre cabinetul de avocatura Tudor Ion din Bucuresti specializat si in servicii de adoptii accesati site-ul www.avocat-tudor.ro

cv avocat andra musatescu, pareri avocat tudor ion, Poveste de dragoste cu avocatul Traian, wiki avocati adoptii bucuresti, 
MAI POTI CITI