URSUL KOALA OOBI OOOBI si LEUL DE MARE WATSON pariorii de la EURO 2016

Lumea  este in asteptarea inaugurarii EURO 2016 din FRANTA.

In meciul de deschidere toti ochii vor fi atintiti asupra noastra intrucat ROMANIA va juca cu FRANTA tara organizatoare.

Fotbalul inseamna  jocul care infierbanta spiritele aduce lacrimi de bucurie si dezamagire. De cand  se joaca fotbal la campionate mondiale de fotbal au existat pariuri si pariori.

Cei care incearca sa dea un pont celor care pariaza rezultatele meciurilor se numesc TIPSTER. Din 2008 pe langa oameni  au aparut si animalutele care au indicat  rezultatele finale ale meciurilor.

In 2008 a aparut PAUL o caracatita care a starnit  simaptii. Pentru faptul ca PAUL a reusit in 85 % din cazuri sa dea rezultatul corect asa a aparut moda animalutelor TIPSTER.

koala-oobi-ooobi-rezultate-euro-2016

Asta pana in sferturile de finala cand FRANTA a fost invinsa de GERMANIA. Spre dezamagirea fanilor iubitori de fotbal caracatita PAUL a murit la scurt timp dupa terminarea CAMPIONATULUI DE FOTBAL.

Cine sunt animalutele care prezic rezultatele de la EURO 2016?  Ele sunt alese din cadrul gradinilor zoologice.
Asa se face ca in FRANTA avem doi tipsteri.

Ei sunt un simpatic LEU DE MARE si un URS KOALA dragalas. Leul de mare se numeste WATSON iar ursul koala se numeste OOBI-OOOBI cei care se vor intrece in a fi campioni in lumea pariurilor.

WATSON si-a inceput cariera de parior adica TIPSTER in anul 2014. Atunci el a prezis corect toate  rezultatele meciurilor de fotbal ale echipei FRANTEI iar cei care s-au inspirat din pronosticurile lui s-au imbogatit.

WATSON deja a intrat in paine si a fost pus sa ghiceasca rezultatul meciului FRANTA- ROMANIA.
LEUTUL  a avut de ales intre trei lazi frigorifice cu mancare.

In dreptul celor trei lazi au fost puse stargurile ROMANIEI si FRANTEI in timp ce  cea de-a treia cutie nu a avut pus nimic in dreptul sau. Cutia fara strag ar insemna un meci egal.

Ce lada frigorifica a ales WATSON adica cine va invinge in meciul de deschidere? Fara sa ezite LEUL DE MARE WATSON s-a dus glont spre cutia frigorifica ce purta steagul FRANTEI.

Asta inseamna ca va fi 1-0 pentru FRANTA? Si ca noi romanii vom debuta cu stangul la EURO 2016? Mmmm, haide WATSON fii serios!

LEUL DE MARE WATSON PARIAZA LA EURO 2016

URSUL KOALA OOBI-OOOBI isi incepe munca in 12 iunie la meciul dintre GERMANIA si UCRAINA. Desigur ca toata lumea asteapta sa vada pe cine va indica castigator ursul simpatic.

Mai sunt cateva ore si vom asista la primul meci de deschidere al EURO 2016. Ne asteapta o luna de zile de meciuri pe care le dorim spectaculoase cu multe goluri.

Si vom afla tot felul de cancanuri legate de iubiri, petreceri ale fotbalistilor si nazbatii. Desigur noi suntem cu ochii pe echipa ROMANIEI careia ii dorim sa ajunga cat mai departe.

Premierul Romaniei DACIAN JULIEN CIOLOS va asista la meciul de deschidere alaturi de suporterii romani si o serie de vedete indragostite de fotbal. Printre ei se vor afla SMILEY si PAVEL BARTOS.

Poate vorbesc cu WATSON sa isi schimbe pronosticul doar stim cat sunt de haiosi. Din toata inima ROMANIA!

HAI, BAIETIII!!! Puteti sa ne aduceti bucurie diseara si ne scoateti din case la finalul meciului?


Comentarii