Pareri Avocati retrocedari Cluj. Biografie avocat Nicolae Ghisoiu specializat in legal due-diligence.

Sa spicuim din CV-ul lui Nicolae D. Ghisoiu pentru a ne face o parere obiectiva despre specializarile si domeniile sale de competenta juridica.

Nicolae Ghisoiu este membru al Baroului Cluj din anul 1997.  Este absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca si al Studiilor aprofundate „Dreptul comunitar al afacerilor” organizate de aceeasi facultate. Vorbeste fluent limba engleza si are cunostinte solide de limba franceza.

In ultimii ani a reprezentat persoane fizice si juridice în litigii civile si comerciale în fata instantelor nationale, inclusiv în fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Domeniul de activitate a avocatului clujean, Nicolae Ghisoiu, copera litigii de drept comercial si civil, cum ar fi cele care privesc imobilele nationalizate si expropriate, pretentii în materie civila, litigii derivate din dreptul asigurarilor, de munca, raspundere pentru produse defectuoase si reprezentare în procedura insolventei.

Pareri Avocati retrocedari Cluj Napoca

Nicolae Ghisoiu este si lichidator, membru al Uniunii Nationale a Practicienilor în Insolventa din România.

Din biroul sau din Cluj-Napoca, avocatul Nicolae D. Ghisoiu asigura asistenta juridica clientilor din toata tara.

Avocatul Ghisoiu Nicolae este membru al Baroului Cluj si are dreptul de a se prezenta în fata tuturor instantelor nationale.

O parte semnificativa din consultanta juridica oferita de catre cabinetul de avocatura Ghisoiu o reprezinta dreptul comercial, negocierea contractelor, achizitii imobiliare, incluzand procedura de legal due-diligence.

Prin procesul de due-diligence este investigata amanuntit o firma, din punct de vedere legal, financiar, comercial si operational, pentru a i se scoate in evidenta situatia reala cu care se confrunta, precum si beneficiile si riscurile acesteia.

In urma rezultatelor unui due-diligence, un investitor poate decide daca va achizitiona sau nu afacerea respectiva.

Avocatul Ghisoiu Nicolae acorda asistenta firmelor în legatura cu dezvoltarea comerciala si corporatista a acestora.

Totodata, cabinetul de avocatura Ghisoiu dun Cluj Napoca, inlesneste încheierea cu succes a tranzactiilor care permit partilor implicate sa ajunga la o colaborare comerciala durabila.

Mai multe informatii si date de contact despre cabinetul de avocatura Ghisoiu din Cluj Napoca puteti obtine de pe site-ul www.avocat-ghisoiu.ro