WIKI OLIVIA REYES americanca care l-a cucerit pe ANDREI MARIA aka SMILEY

Au curs rauri de cernela despre iubirile indragitului artist SMILEY. Artistul a vrut mereu sa se vorbeasca despre munca sa. Cum faima vine la pachet cu paparazzi si jurnalisti care vrei nu vrei iti invadeaza viata ai doua alternative.

Fie te pliezi pe chestia cu publicitatea fie cauti sa iti tii ascunsa viata personala. Doar stiti mormanul de articole despre LAURA COSOI si SANZIANA BURUIANA femeile celebre din viata lui SMILEY.

ANDREI MARIA TIBERIU aka SMILEY dupa despartirea de LAURA COSOI s-a afundat si mai mult in munca. Iar rezultatele nu au intarziat sa apara.SMILEY a devenit unul dintre cei mai prolifici artisti romani.

Are casa de productie HA HA HA PRODUCTIONS si multi artisti colaboreaza cu SMILEY si echipa sa.
Prezinta una dintre cele mai apreciate emisiuni are concerte pe scurt o viata agitata si obositoare.

biografie olivia olivia reyes blog vedete

E firesc atunci sa doreasca sa aiba parte de liniste atunci cand doreste sa se relaxeze. Oricat au scris jurnalistii despre asa zisele noi cuceriri SMILEY nu a confirmat ca ar fi indragostit.

Dar nici nu a spus ca duce o viata de pustnic. Si iata ca minunea s-a intamplat. Saptamana trecuta paparazii l-au urmarit pe SMILEY in drumul spre casa  dupa semifinala la ROMANII AU TALENT.

Si au descoperit ca SMILEY era insotit de fratele sau, un prieten si o domnisoara blonda. Si de aici toata lumea a sarit in sus si s-a scris ca domnita  din masina este femeia care l-ar fi cucerit pe artist.

Si au tras ei concluzia ca daca domnisoara  a innoptat acasa la SMILEY asta inseamana ca relatia lor ar fi depasit sfera  profesionala. Cine este domnisoara care l-ar fi cucerit pe SMILEY?

Se numeste OLIVIA REYES si este originara dn SKOKIE ILLINOIS AMERICA. Este cantareata, actrita si chiar a cochetat cu modelling-ul.

Fire artistica, OLIVIA a manifestat interes pentru muzica din anii de scoala. Iubeste sa isi compuna singura versurile melodiilor.

A lucrat chiar la o companie muzicala din CHICAGO alaturi de alti tineri artisti dornici de afirmare. A colaborat cu LILY'S TALENT AGENCY.

A absolvit cursurile COLUMBIA COLLEGE CHICAGO. Ai nostri au scris ca tanara OLIVIA si SMILEY au petrecut aici in Romania inceputul de an.

Wiki OLIVIA REYES  la Varsta afirmarii muzicale

SMILEY a fost plecat in AMERICA cu treaba dar si-a facut timp sa o incurajeze pe SIMONA HALEP si de aici unii au tras concluzia ca SMILEY si SIMONA HALEP ar fi intr-o relatie.

Lucru negat elegant de SMILEY care a spus ca si-a incurajat prietena atat si nimic mai mult.In 2016 OLIVIA REYES va implini 21 de ani.

Cei care lucreaza la studioul HA HA HA   PRODUCTIONS spun ca OLIVIA REYES era o prezenta obisnuita semn ca SMILEY avea timp sa se vada cu OLIVIA cat era ziua de lunga.

Cert este ca aceasta domnisoara OLIVIA este genul de fata  care se incadreaza perfect in preferintele artistului SMILEY. Discreta, frumoasa si preocupata de muzica si o cariera in domeniu.

Astea sunt motivele pentru care OLIVIA REYES l-a cucerit pe SMILEY. Au in comun pasiunea comuna muzica. Si disponibilitatea de a petrece timpul fara limite pentru asta.

La 21 de ani este clar ca OLIVIA are ca principala preocupare dezvoltarea unei cariere si nu ar putea sa il preseze pe SMILEY cu o casatorie.

Si daca pasiunea comuna pentru muzica le-a adus celor doi si  fiorii dragostei nu putem decat sa ne bucuram pentru ei.

Cat s-a scris si despre povestea de dragoste dintre MARIUS MOGA si IULIA VANTUR. Iar MARIUS MOGA s-a casatorit in secret cu fata  care l-a cucerit. Probabil ca asa va proceda si  SMILEY.

ANDREI MARIA TIBERIU aka SMILEY a spus mereu ca prioritatea sa o reprezinta muzica. Iar atunci cand va dori sa se casatoreasca o va face dar nu asa cu surle si trambite.

Discretia cu care artistul ne-a obisnuit in ultima vreme  in privinta vietii personale a fost o decizie buna. SMILEY nu a negat ca  ar fi indragostit.

Biografia OLIVIA REYES iubita lui Smiley

A spus care sunt calitatile pe care le admira la o femeie. Determinarea, profesionalismul, independenta si apoi frumusetea. OLIVIA REYES dispune de  toate aceste calitati.

Cel mai bine este ca jurnalistii sa respecte dorinta lui SMILEY de a pastra discretia  in privinta  vietii sentimentale.

Si oricum discretia artistului contrasteaza puternic cu dorinta acerba a unora sa isi etaleze viata pe de-a intregul de la vacante, preferinte paina la  portretul iubitei sau iubitului.

Daca OLIVIA REYES si SMILEY traiesc o poveste de iubire ar trebui sa fie in primul rand povestea lor. Si nu a numerosilor jurnalisti gata sa scrie orice si oricum.

Cine stie poate frumoasa americanca se va decide sa stea mai des  in ROMANIA. OLIVIA ar fi declarat ca  o leaga ceva special de tara noastra.