Biografia DUMY KLAW. La 17 ani atrage atentia. Cover dupa DEFINED. Talentul ascuns la TITU DAMBOVITA.

Ati auzit de localitatea TITU DAMBOVITA? E locul de bastina al tanarului artist  CLAUDIU DUMITRACHE.

Pe numele intreg  DUMITRACHE MIHAI CLAUDIU a reusit sa atraga atentia unor nume mari din muzica. Gratie talentului, modestiei si mai presus a vocii sale extraordinare.

Este inca liceean si dorea sa dea la o facultate de arta.Profesorii de la SCOALA POPULARA De ARTA SI PALATUL COPIILOR din TARGOVISTE l-au convins sa  renunte la  acest gand si sa urmeze o cariera in muzica.

Si i-au mai spus ca  nu au ce sa il invete pentru ca vocea sa este minunata. Si asa CLAUDIU DUMITRACHE cel ce va deveni pentru lumea muzicala din ROMANIA  DUMY CLAW a pasit cu incredere si emotii in muzica.

A participat la concerte si emisiuni  unde a castigat aprecierea unor artisti ca MIRABELA DAUER si WHAT'S UP care s-au declarat fanii acestui tanar  talentat.
Wiki Dumitrache Mihai Claudiu aka Dumy Klaw

DUMY CLAW pe numele de scena  a castigat premii care i-au consfintit talentul. In 2013 UNIVERSITATEA TITU MAIORESCU i-a acordat premiul |CEA MAI BUNA VOCE MASCULINA a anului 2013.

TINERIMEA ROMANA i-a inmanat premiul pentru "TEHNICA SI EXPRESIVITATE VOCALA DE EXCEPTIE".

Si nu in ultimul rand  DUMY KLAW este castigatorul PREMIULUI SPECIAL la MUSIC AWARDS la  BATTLE OF THE VOICES 2016.

DUMY KLAW este elev al LICEULUI  TEHNOLOGIC "GOGA IONESCU" din TITU. Are 17 ani si se implica in promovarea tinerilor talentati in muzica si membru in CONSILIUL DE CONDUCERE al  liceului.

A infiintat TITU BAND si aici toti cei care considera ca merita o sansa de promovare si au nevoie de sprijin sunt asteptati.

VOCEA lui DUMY KLAW nu are cum sa te lase indiferent.

Coveruri-le dupa melodii celebre  ale unor artisti ca DELIA, HOLOGRAF au fost urmarite si apreciate de fani.

De curand DUMY KLAW a lansat un cover dupa melodia "DEFINED" a artistului RONAN PARK.

Ce inseamna "DEFINED"? Sa nu fii ierrahizat catalogat ci sa ai indrazneala si curajul sa iesi in fata sa te simti liber.

Fenomenul  "BULLYING"  violenta indreptata impotriva tinerilor in scoli este deja ceva obisnuit.

Si pentru ca cei de afara fac demult campanii impotriva  STOP BULLYING a luptei impotriva tinerilor care abuzeaza de altii si ii transforma in vctime si al nostru talentat DUMY CLAW iese in fata opiniei publice cu un cover numit "DEFINED".

Melodia originala apartine artistului RONAN PARK. COVER-UL lui DUMY KLAW este o reusita. Este mesajul lui  adresat tinerei generatii aflate in haos.

Este timpul ca voi tineri sa nu va lasati coplesiti de violenta nu va lasati prada violentelor. DUMY KLAW  se antreneaza in  a capata abilitati in lumea muzicii electronice si a muzicii experimentale de teatru.

Asculta muzica lui ANGELO SIMONICA, are timp si pentru jocuri pe PC preferatul fiind OCEANIC si este atras si de istoria masonilor.

Viseaza sa devina un artist recunoscut dar pana atunci munceste cu drag si isi dedica timpul studiului muzicii. S-a mutta la BUCURESTI si cauta sa se afirme.


Asculta melodia lui Dumy Klaw - Defined

Are nevoie de promovarea  potrivita. Si ar fi pacat sa nu gaseasca sprijin. Pentru ca este talentat. Iar straduinta  de a se afirma impresioneaza si este oricand un exemplu pentru alti tineri.

Nu conteaza de unde vii. Te poti naste la TITU DAMBOVITA si sa arti lumii ca ai talent. Ascultati-l pe DUMY KLAW.

O voce impresionanta ! Un tanar extraordinar. Are har si modestie. Si cu siguranta vrem sa mai auzim despre el.

Sincer daca nu ai stii ca este roman ai crede asta doar daca ii asculti melodiile? La varsta de 17 ani DUMY KLAW a iesit in luminile reflectoarelor! BRAVO, DUMY KLAW! Lupta pentru visele tale !