WIKI BARBARA ISASI noua solista a trupei MANDINGA exotica si talentata

CIUPI canta la tobe, NINO este cubanez si se ocupa de percutie, ZACH canta la saxofon, TONI cubanezul numarul doi la trombon, OMAR SECADA alt cubanez canta la pian.

Si o surpriza frumoasa intre atitia barbati si doua domnite. Ele sunt: nou venita VALERA BUSMALIN din REPUBLICA MOLDOVA. Canta la trompeta iar noua solista este din SPANIA.

Numele ei este BARBARA ISASI si este originara din SPANIA. S-a nascut la MADRID in urma cu 27 de ani. Este frumoasa si cu un aer exotic.

Vorbeste engleza si spaniola si un pic din limba maghiara. BARBARA ISASI este noua solista a trupei MANDINGA.

Cine este domnita care a cantat in fata unor jurati ca DAVID BISBAL, ROSARIO FLORES,ANTONIO OROZCO si MALU?
BIOGRAFIA BARBARA ISASI

BARBARA ISASI i-a cucerit pe juratii showului VOCEA SPANIEI. Practic dupa aparitia la acest concurs viata ei avea sa se schimbe incetul cu incetul.

A avut cateva concerte apoi viata i-a adus in cale o prietena pe care a cunoscut-o in INDIA. Aceasta a convins-o sa vina in ROMANIA si i-a facut cunostinta cu membrii trupei MANDINGA.

Dupa o auditie, baietii de la MANDINGA au declarat la unison ca bruneta  este raza de soare ce va energiza trupa. Si BARBARA a fost fericita.

A declarat ca este incantata de oportunitatea  de a face pe mai departe ceea ce ii place. Adica sa cante. Si dupa doua luni de antrenament impreuna cu cei de la MANDINGA a reusit sa se integreze.

Desi nu vorbeste limba romana baietii au ajutat-o sa incepa sa deprinda limba romana. A pornit in concerte cu ei si totul merge ca uns.

Dar cum de s-a decis bruneta BARBARA sa lase SPANIA pentru ROMANIA?

Proiectul MANDINGA a convins-o. Si pentru ca crede tare mult in acest proiect si-a lasat tara natala pentru a veni in Romania. Aici la noi spera BARBARA sa isi creeze noua cariera in muzica.

BARBARA spune ca atunci cand isi doreste ceva cu ardoare se implica total. Si are tot ce ii trebuie pentru a reusi.
WIKI BARBARA ISASI

VOCEA ei are un timbru desosebit. In plus vorbeste cu usurinta doua limbi straine si poseda o cantitate mare de farmec. Asa spun toti cei care au facut cunostinta cu noua solista a trupei MANDINGA.

Fata asta va aduce noroc formatiei MANDINGA. Are ea o energie proprie pe care o impartaseste cu altii.
BARBARA ISASI este cea de-a patra solista a trupei.

Cei de la MANDINGA spun ca s-au despartit in termeni amiabili de ELENA IONESCU.

Practic au fost unii alturi de ceilalti timp de 10 ani. Si nici nu este vorba de o despartire ci de noi proiecte.
Proiecte ale ELENEI IONESCU care incepe o cariera solo si proiecte ale trupei MANDINGA.

MANDINGA spun ca de acum incolo vor canta o altfel de muzica. "Este un proiect care va evolua intr-o alta directie decat cea de pana acum" a spus unul dintre membrii MANDINGA.

MANDINGA a facut botezul noi formule de trupa cu noua lor solista BARBARA ISASI. Au fost deja intr-o serie de concerte iar reactia publicului a fost una pe masura.

Baietii i-au oferit flori frumoasei BARBARA si chiar au insotit-o in vizita la atelierul designerului DANIEL DOBRE.

De acum BARBARA este tratata ca o printesa.

Sedinte la saloane de infrumusetare, haine de firma. In urma cu putin timp MANDINGA a lansat o noua melodie numita "AVENTURA".
INFORMATII BARBARA ISASI

VOCEA BARBAREI suna bine si se armonizeaza cu amalgamul de instrumente. MANDINGA a pornit intr-o noua #AVENTURA. De acum trebuie sa iaba grija de colegele lor.

VALERIA fata din REPUBLICA MOLDOVA canta la trompeta. BARBARA ISASI este de acum VOCEA trupei, SOLISTA care aduce energie si frumusete.

PANDA MUSIC si CAT MUSIC si-au adus contributia la lansarea noii melodii AVENTURA. BARBARA ISASI  crede in noul proiect din care este parte acum- MANDINGA.

Deja se vor aduna mai multe LIKE-uri asta gratie frumusetii BARBAREI. Barbatii i-au transmis noii soliste :
BARBARA ESTAS ESPECTACULAR!

MANDINGA a deschis o noua fila din vita artistica. Au pornit la drum intr-o noua formula. Si vor face o altfel de muzica diferita de cea cu care ne obisnuisera.

De doua luni BARBARA ISASI a pornit si ea pe drumul noului proiect MANDINGA. O fata frumoasa , curajoasa si plina de entuziasm.

Pasionata de muzica si dornica sa cunoasca energia publicului. A publicului din ROMANIA.


Asculta versuri Isasi Mandinga - Aventura

Ii uram bun venit la noi frumoasei BARBARA ISASI si mult succes in noul proiect. Si cine stie poate frumoasa BARBARA se va intoarce in SPANIA cu ocazia unor concerte impreuna cu MANDINGA.

Ce AVENTURA! Asa ca dati volum si ascultati noua melodie a trupei MANDINGA si a noii soliste BARBARA ISASI.

BARBARA ISASI va aduce trupei acea flacara a pasiunii  spaniole.

BARBARA ISASI! E tanara  frumoasa si poseda o voce extraordinara!