SOC! DAN CONDREA DE LA HEXI PHARMA ROCKER ADEVARAT. COLECTIV?

Avem dovada! Omul de afaceri mort in circumstante misterioase, Dan Condrea de la Hexi Pharma, era si muzician. Mai corect spus, Dan Condrea si-a incercat talentul ca rocker amator.

Incepand cu 2012, Dan Condrea a postat pe contul sau de YouTube 3 incercari muzicale cu tenta de rock progresiv.

Dan Condrea a înregistrat trei melodii ca si chitarist: "Never Gone", "Taina vietii" si "Plecat".

Ultimul videoclip postat in 2013 il putem vedea pe Dan Condrea cantand cu trupa K.M.LEON pe scena clubului bucurestean Ageless.  Piesa se numeste, sugestiv ar zice unii, TAINA VIETII.

Se pare ca viata lui Dan Condrea a fost la fel de misterioasa ca si moartea sa.

dan condrea hexi pharma canta rock cu trupa kamelon


Interesant este si faptul ca Dan Condrea era prieten cu renumitul pianist Alex Penescu (unul dintre ranitii grav in urma incendiul de la ”Colectiv”) si împreuna au fondat trupa de rock, ”Kameleon”.

Rockul era însa pentru Condrea doar unul dintre hobbyuri, alaturi de karting.

Pentru cei care nu au aflat inca, Dan Condrea (patronul Hexi Pharma) a murit în urma unui violent accident auto.

Pana in acest moment nu se cunoaste in mod oficial daca a fost vorba despre o sinucidere, despre o ucidere sau despre un simplu accident.


Cert este ca Dan Alexandru Condrea a murit cu doar cateva ore înainte de a se prezenta la Parchetul General unde urma sa fie stabilit prejudiciul în cadrul dosarului dezinfectantilor diluati.

Fosta lui sotie a declarat recent ca: „Dan Condrea a fost agent SIE. Stiu pentru ca l-am întrebat si nu mi-a raspuns nimic, desi el îmi raspundea mereu la întrebari. Daca nu mi-a raspuns, înseamna ca era agent SIE...."

Asadar, la prima vedere avem de a face cu un om care era si afacerist si evazionist si agent SIE si pasionat de karting si ... rocker autentic!

Si atunci cum de nimeni nu a auzit nimic de Dan Alexandru Condrea pana la momentul inceperii scandalului biocidelor diluate???