Pareri Restaurant Canta Cuisine Busteni. Un meniu deosebit intr-o atmosfera speciala.

Sa ne facem o parere despre unul dintre cele mai interesante restaurante de pe Valea Prahovei, si anume Restaurantul Canta Cuisine din Busteni, deschis incepand cu anul 2012.

Amplasat pe strada Zamora nr. 1, in interiorul Castelului Cantacuzino, Restaurantul Canta Cuisine a fost conceput pentru a integra o atmosfera relaxanta si rafinata, cu servicii de inalta clasa, rezultand in final o experienta romantica si eleganta.

Intreg conceptul Restaurantului Canta Cuisine asigura starea de spirit pentru o intalnire romantica, sau orice alta ocazie speciala, alaturi de persoana iubita, prieteni sau familie.

Vara puteti lua masa afara pe superba terasa a restaurantului, privind norii pufosi ce plutesc prin fata voastra, alintand ca in joaca varfurile golase ale Muntilor Bucegilor , în timp ce razele soarelui la apus creeaza o ambianta greu neuitat.

imagine terasa restaurant canta Cuisine busteni

Incaperile restaurantului Canta Cuisine au fost gandite si realizate in stiluri diferite: de la o ambianta istorica - pivnita de vânatoare - pana la o atmosfera de restaurant elegant de lux.

Canta Cuisine poate gazdui in fiecare parte aproximativ 60 de persoane, in total 120 de persoane pot participa la un eveniment organizat in aceasta locatie.

Salonul Cigar Lounge este conceput pentru a va permite sa savurati tigara/trabucul într-un ambient plin de bun gust si opulenta rafinata. O varietate de brandy-uri si whisky-uri rafinate va asteapta in salonul Cigar Lounge.
o parere restaurant canta cuisine busteni

Meniul principal al restaurantului Canta Cuisine din Busteni este unul preponderent traditional romanesc. Insa bucatarul sef o sa va imbie si cu diverse preparate din bucataria internationala, si mai ales din gastronomia frantuzeasca.

Asta deoarece, bucatarul sef, Romica Harabagiu, si-a completat experienta gastronomica în tari precum Japonia, China si, desigur in cei 7 ani petrecuti in Marsilia-Franta.

restaurant castel cantacuzino busteni pareri bune

Asadar, daca sunteti in vacanta la Busteni sau planuiti sa mergeti intr-o scurta excursie la Castelul Cantacuzino din Busteni, atunci suntem de parare ca trebuie macar sa beti o cafea pe teresa restaurantului Canta Cuisine, asta daca nu veti vrea sa va incantati papilele gustative cu niste preparate culinare exceptionale.
MAI POTI CITI