LITORALUL PENTRU TOTI 2016 Eforie Nord: Hotel Fortuna preturi de la 85 lei pe zi

Programul turistic Litoralul pentru Toti vine si in 2016 in intampinarea turistilor cu oferte variate si adaptate pentru toate nevoile si buzunarele. 

Daca in Mamaia, ca mai mereu, preturile pentru o saptamana in cadrul programului Litoralul pentru toti poate ajunge si la 665 lei de persoana intr-un hotel de 3 stele, iata ca in statiunile din sudul litoralului preturile sunt mult mai accesibile.

Astfel cei de la Hotelul Fortuna din Eforie Nord (3 stele) va invita sa petreceti cateva zile de vacanta in perioada 01.06.2016 – 23.06.2016 (inclusiv) la pretul de 85 Lei / Camera / Zi hoteliera.

Aceasta oferta este valabila doar pentru camere duble, in limita locurilor disponibile.

Gratuit cazarea pentru 2 copii cu varsta intre 3-18 ani, cu un PAT SUPLIMENTAR GRATUIT!

litoralul pentru toti eforie nord cazare hotel fortuna 3 stele

In camera dubla se pot caza maxim 2 adulti si 2 copii de aceea se accepta un singur pat suplimentar sau un patut pentru copil.

Iar pentru cei care nu au cum sa isi concediu in aceasta perioada dar vor sa se bucure de zilele libere de Rusalii 2016, aflati ca cei de la Hotelul Fortuna din Eforie Nord au lansat oferta de Rusalii: ,,Bucuria celor Mici, Fericirea celor Mari!’’ pentru sejururi efectuate in perioada 17.06.2016 - 20.06.2016. Pachet turistic de 3 nopti la pretul de 240 lei / camera plus divertisment pentru copii gratuit zilnic.

Amplasat intr-un cadru natural de exceptie, avand o pozitie privilegiata in centrul statiunii Eforie Nord, Hotel Fortuna ofera turistilor posibilitatea petrecerii unei vacante relaxante si odihnitoare la malul marii, fiind situat la numai 10 minute de plaja.

La Hotelul Fortuna din Eforie Nord va puteti bucura de toate binefacerile marine: plaja, soare, briza, nisip fin, apa marii, toate sunt din belsug si contribuie la refacerea fizica si psihica redandu-va din plin clipa reveriei, tonusul si momentul nostalgiei.

imagini camere cazare eforie nord hotel fortuna

Complet renovat in anul 2011, hotelul Fortuna dispune de urmatoarele facilitati: loc de joaca exterior pentru copii, Fortyland (loc de joaca interior) , Club Biliard, divertisment zilnic pentru copii, carucioare si patuturi gratuite pentru copii cu varstele intre 0-3ani, mini centru SPA (masaj, sauna), piscina pentru adulti si copii, sala de fitness, terasa amenajata in exteriorul hotelului, business corner, internet wireless care acopera tot hotelul.

Pentru siguranta turistilor cazati in hotel, toate spatiile publice ale hotelului sunt prevazute cu camere de supraveghere.

Hotelul Fortuna din Eforie Nord dispune de centrala telefonica proprie si sistem de prevenire a incendiilor.