Biografia trupei LIGHTHOUSE X. DANEMARCA aduce la EUROVISION 2016 SOLDIERS OF LOVE.

DANEMARCA tara cu cel mai ridicat nivel de trai alaturi de SUEDIA si NORVEGIA a castigat pana acum de doua ori concursul EUROVISION in anii 2000 si 2013.

Toata lumea se intreba daca si acum la cea de-a treia prezenta la EUROVISION, DANEMARCA se poate transforma intr-o castigatoare? In 2016 DANEMARCA este reprezentata de o trupa pop numita LIGHTHOUSE X.

O trupa de  baieti tineri. Canatareti dar si actori ei joaca si  in musical-uri. LIGHTHOUSE X este compusa din : SOREN BREGENDEL, JOHANNES NYMARK, MARTIN SKRIVER, SEBASTIAN OWENS, DANIEL DURN.

Impreuna cu KATRINE KLITH si ANDERSEN s-au ocupat de compunerea muzicii precum si de versurile melodiei SOLDIERS OF LOVE.
melodie danemarca eurovision 2016 lighthouse x

SOREN, JOHANNES, MARTIN, SEBASTIAN erau prieteni buni inca din vremea in care visau sa formeze o trupa si sa incante publicul.

Inainte de a urca pe scena baietii  isi incarca bateriile printr-o imbratisare ca la rugby. Zambesc glumesc si isi spun ca tot ce conteaza e sa cante bine si sa se distreze.

De ce melodia lor SOLDIERS OF LOVE se incadreaza in tema EUROVISION 2016?

Anul acesta TEMATICA Eurovision-ului vorbeste despre COME TOGETHER.

SA FIM UNITI prin muzica si iubire. Asta este tema melodiei SOLDIERS OF LOVE. Tinerii membri ai formatiei cu un nume cu adanci semnificatii sunt extrem de diferiti ca si personalitate.

Totusi nu este un impediment pentru ca ei sa nu se inteleaga si sa nu cante cu drag. Ei creeaza muzica pentru oameni. Vor sa fie asemeni unui FAR a carei lumina sa calauzeasca oamenii.

Isi doresc ca prin muzica lor sa faca lumea sa fie mai buna. Oamenii sa aiba curaj sa isi vorbeasca. Despre lucrurile care ii fac fericiti dar si depre lucrurile care ii inspaimanta.

Sa nu se izoleze. Sa se bucure de viata sa aiba un dialog unii cu altii. Sa fie deschisi catre lume. Prin muzica lor LIGHTHOUSE X vor sa INSPIRE si sa ii faca pe oameni sa isi asculte chemarea inimii.

SOREN, JOHANNES si MARTIN vor sa schimbe LUMEA sa o faca VESELA. Si sunt increzatori in fortele lor precum si in muzica pe care o creeaza. Sunt pregatiti sa accepte provocarile ce ii asteapta.

LUMINA MUZICII lor sa fie precum un FAR care sa ii duca pe oameni la lumina sa fie precum navigatorii care ajung cu bine la mal.

OAMENII trebuie sa accepte ca pot fi liberi si pot face orice isi doresc.

Pe scena mare de la STOCKHOLM cei trei componenti ai grupului pop LIGHTHOUSE X vor araat lumii acei SOLDATI ai IUBIRII, SOLDIERS OF LOVE.


Asculta melodie Danemarca Eurovision 2016:  SOLDIERS OF LOVE - LIGHTHOUSE X 

Atunci cand oamenii se aduna laolalta si sunt uniti prin iubire totul este posibil. So, COME TOGETHER spun la unison baietii de la LIGHTHOUSE X.

In faza nationala pentru EUROVISION 2016, baietii au fost votati in masa intrunind sufragiile a 42% dintre cei care au votat.

Si iata-i pe cei de la LIGHTHOUSE, danezii care vor sa transforme toata omenirea in SOLDATI AI IUBIRII.