Biografia DOUWE BOB cu "SLOW DOWN" reprezentantul OLANDEI la EUROVISION 2016

Nascut si crescut in AMSTERDAM, OLANDA intr-o familie de artisti vine sa cante pentru OLANDA la EUROVISION 2016 tanarul DOUWE BOB.

Are 23 de ani, multi prieteni. In afara muzicii se mai ocupa si cu afacerile. Este proprietarul unui bar chiar in AMSTERDAM. Acolo canta alaturi de prieteni si fani.

Cine stie poate la urmatoarea vizita in AMSTERDAM, OLANDA veti trece pe la barul lui sa il ascultati live.
In viitor isi propune sa devina compozitor de cantece special pentru EUROVISION.

In 2012 DOUWE BOB a cucerit   lumea si a fost votat drept CANTARETUL, COMPOZITOR  cu cel mai bun cantec in OLANDA. Primul sau album a fost un succes si a fost difuzat si in GERMANIA.

Melodia de pe primul album care i-a bucurat pe nemti se numeste PASS IT ON. DOUWE BOB a cantat in duet cu ANOUCK melodia HOLD ME ON. DOUWE BOB gaseste inspiratie in muzica anilor 60-70 dar si in soundurile moderne.
douwe_bob_olanda_eurovision_2016

Le imbina cu stil si rezultatul inseamna SUCCES la PUBLIC. DOUWE BOB canta insotit de membrii trupei sale.

Intre el si ceilalti exista o buna chimie necesara pentru a crea muzica de calitate. Frumuselul de numai 23 de ani a crescut in dragostea pentru muzica. Cu doi parinti artisti nu putea sa isi alega alata meserie.

Turnelel desfasurate in OLANDA de catre DOUWE BOB s-au bucurat de succes si de aprecierile criticilor muzicali. Numele intreg al olandezului este DOUWE BOB  POSTHUMA.

S-a implicat in muzica  mereu si nu putea sa nu o faca in cazul melodiei compuse pentru EUROVISION 2016.

MUZICA melodiei SLOW DOWN a fost scrisa de : DOUWE BOB POSTHUMA, JAN-PETER HOEKSTRA, JEROEN OVERMANN si MATTHIJS VAN DUIJVENBODE.

De VERSURI s-au ocupat PETER HOEKSTRA, JEROEN OVERMANN si DOUWE BOB. Versurile sunt in limba franceza.

Inainte de a urca pe scena DOUWE BOB si ceilalti membri ai trupei se imbratiseaza si striga de bucurie sa aiba noroc.

MELODIA SLOW DOWN este o melodie PROTEST. PROTEST veti spune?

Da este un protest muzical adresat OAMENILOR care se simt tot mai presati si obositi. Este un PROTEST impotriva PRESIUNILOR URIASE la care sunt  supusi oamenii in ziua de azi.

Chiar si DOUWE BOB la 23 de ani simte aceasta presiune. Cantecul are un measj profund si puternic. Si DOUWE crede ca acest mesaj al melodiei SLOW DOWN va ajunge si va tinti inima publicului.

Suntem prea obositi, nervosi si indiferenti la ce s eintampla in lume si in jurul nostru. Parca am fi doar roboti care am uitat de ce traim. Viata e facuta sa simti frumusete sa inveti sa infrunti obstacole.

Sa razi si sa te bucuri de prieteni famile si copii. OAMENII nu mai vad in fata lor decat JOBUL si ATAT, si tocmai de aceea DOUWE spune ca macat din cand in cand ar trebui sa ne oprim din aceasta goana .

Sa ne dam un RESET si sa prioritizam lucrurile sa ne gandim ce este CEL MAI IMPORTANT LUCRU pentru NOI. Iubeste EUROVISIONUL pentru ca de 61 de ani aduna laolata oamenii sub bagheta MUZICII.

Se aduna measje prin muzica. Se doreste ca oamenii sa fie uniti prin muzica. Prin muzica artistilor din diverse colturi ale lumii.

Melodia SLOW DOWN a fost scrisa in trei tari in SPANIA, PORTUGALIA si SUEDIA. Si DOUWE intelege exact fiecare parte . Stie ca lumea va rezona la acest measj.

Pentru ca l-a scris cu gandul ca nu se poate ca lumea sa nu empatizeze cu muzica si un measj profund. Si o sonoritatea INTERNATIONALA. Care sa ajunga la inimile oamenilor imprastiati in toate colturile lumii.

Are o mare pasiune pentru echitatie. In fiecare weekend cauta cele mai bune centre de echitatie si merge sa se relaxeze. Deja si-a facut temele pentru STOCKHOLM.

Spune ca va cauta cele mai bune centre de echitatie din afara STOCKHOLMULUI. Libertatea si senzatia pe care le ai cand esti una cu cel mai frumos si inteligent animal nu se pot descrie prin cuvinte.

La STOCKHOLM, SUEDIA, olandezul frumusel DOUWE BOB ne va spune prin muzica SLOW DOWN.

Adica , oamenilor treziti-va pana nu este prea tarziu. VIATA nu este facuta doar din BANI si FACTURI DE PLATIT si GRIJI. ZAMBITI si  TRAITI cu ADEVARAT CEEA CE VA PLACE.

PRIORITIZATI, altfel mai tarziu este posibil sa aveti regrete. La ce buna este averea cand nu te simti iubit cand nu ai familie si copii? SLOW DOWN, asa cum ne sfatuieste prin melodia sa PROTEST DOUWE BOB.


Asculta melodie Olanda Eurovision 2016: Slow Down - Douwe Bob

Intr-un concurs de frumusete la EUROVISION destinat DOMNILOR, DOUWE BOB ar ocupa un loc pe podium. Ce spuneti fetelor, va place acest tanar olandez?

Nu stim ce va face la EUROVISION dar un lucru este cert. DOUWE BOB va castiga noi fani si mai cu seama fane.