ANGAJARI CARREFOUR. Oferta de muncă la Carrefour: manager raion, formator intern gastronomie

Carrefour Romania face angajari. Iata in mare care sunt ofertele de munca de la Carrefour in aceste moment.

Carrefour Romania cauta sa angajeze oameni pe posturi de formator intern gastronomie, achizitor textile, manager raion produse proaspete, în aceasta perioada. 

Iata ce profiluri profesionale si de personalitate trebuie sa aiba in CV-uri cei care doresc sa se angajeze la Carrefour.

1) Carrefour angajeaza un manager raion produse proaspete.

Puteti fi calificati pentru acest post daca aveti cel putin studii medii, minimum doi ani experienta în comert si foarte bune abilitati de analiza si sinteza.
angajari locuri de munca carrefour 2016

Veti supraveghea calitatea produselor expuse in raion, veti coordona echipa raionului si veti transmite politicile comerciale. Deasemene ca si manager de raion veti anticipa, organiza si planificati activitatile.

2) Carrefour angajeaza pe pozitia de formator intern gastronomie.

Sunteti potriviti pentru acest post daca aveti un nivel ridicat de expertiza în gastronomie, experienta în instruire în gastronomie, disponibilitate pentru deplasari în tara, bune abilitati de coordonare si organizare, de motivare, delegare, prioritizare.

Ca si formator intern de gastronomie veti asigura transmiterea cunostintelor de specialitate catre colegii din raionul Gastronomie. Veti urmari respectare de catre magazine a procedurilor comerciale si de productie, si nu in ultimul rand veti efectua vizite in magazine cu scopul de a verifica buna aplicare a planului de actiuni stabilit in cursul formarilor.

3) Carrefour Romania angajeaza pe postul de achizitor textile.

Va calificati pentru acest loc de munca daca aveti studii superioare, cunostinte avansate de engleza, stiti sa operati în Excel, si aveti experienta în achizitii sau experienta în textile.

Ca si achizitor textile veti asigura managementul lantului de aprovizionare pentru produsele din categoria Textile, de la listare pana la vanzarea catre clientul final.
MAI POTI CITI