Program LIDL, CORA, CARREFOUR, AUCHAN 1 Mai 2016 - Program magazine de Paste 2016

Mai este putin si vine minivacanta care va incepe sambata 30 aprilie 2016 si se va termina pe 2 mai 2016. 

Anul acesta ziua libera de 1 Mai se suprapune cu data Pastelui Ortodox.

Chiar daca acestea sunt zile libere pentru majoritatea romanilor, iata ca cei care muncesc in marile magazine, hyper si supermarket-uri, nu se vor bucura cu totii de aceasta situatie, pentru ca ei vor muncii in aceste zile.

Orar program magazine 1 Mai - 2 mai 2016. 

Orar magazine si supermarketuri de la LIDL, Real, Carrefour, Kaufland, Profi, Billa, Auchan - PROGRAM - Supermarket-urile de la Iasi la Timisoara, de la Bucuresti la Constanta sunt inchise in data de 1 mai 2016.

program 1 mai 2016 paste auchan kaufland cora carrefour

Asadar unii vor sa sarbatori prin munca Ziua Internationala a Muncii si sarbatoarea Pascala, in timp ce altii vor da o fuga pe Valea Prahovei sau pe LITORAL, la Mamaia sau Vama Veche pentru a se relaxa sau se vor ingramadi la terase pentru a ciocni un ou vopsit sau a bea o bere rece in cinstea oamenilor muncii.

Peste 45.000 de turisti sunt asteptati sa petreaca pe litoral minivacanta de 1 MAI si PASTE, majoritatea dintre acestia alegand ca mijloc de transport masinile personale sau trenul.

Pe 1 si 2 mai 2016, unele dintre magazine vor avea program normal, iar altele redus pâna la orele 16:00, 18:00 sau 20:00.

Duminica, 1 mai, în ziua de Paste, multe magazine vor fi închise, cu exceptia anumitor unitati situate în deosebi în centre comerciale, precum Real Cotroceni care va avea program între 14:00 - 22:00 si Mega Image Bucuresti Mall (14:00 - 22:00), Unirii, Muntenia si City Mall (program normal).

Asadar daca vreti sa va umpleti frigiderele de la hypermarket sau sunteti dependenti de iesirea la MALL, notati-va in agenda ca toate Mall-urile din Bucuresti, Cluj, Iasi etc. au trecut in program DESCHIS pe 1 mai si si 2 mai 2016.

De la Promenada la Mall la Mall Baneasa toate va asteapta cu mic si mare sa va relaxati, sa cumparati si sa va bucurati impreuna cu toata familia de Ziua Internationala a Muncii si de cadourile aduse de Iepuras.

Orarul Oficiilor postale PROGRAM – Oficiile postale vor fi inchise de 1 si 2 mai 2016. La fel si majoritatea agentiilor CFR. Insa daca vreti sa dati o fuga la mare, nu uitati ca biletele de tren se pot cumpara si online.
MAI POTI CITI