Biografia JURI POOTSMANN da PLAY la EUROVISION 2016 pentru ESTONIA

WIKI: JURI POOTSMANN este cel mai tanar si celebru artist al ESTONIEI, cel care si-a castigat dreptul de a-si reprezenta tara la EUROVISION 2016 in SUEDIA.

Cine este acest tanar artist sustinut de o intreaga tara? Un iubitor al muzicii si al naturii. Cu ceva experienta de viata si spirit liber. A trait un an in DANEMARCA  intr-un schimb de experienta studenteasca.

Asa ca tanarul estonian se lauda ca poate vorbi fluent atat de dificila limba daneza. JURI POOTSMANN este castigatorul editiei din tara lui a concursului IDOL.

A fost votat in 2015 la ESTONIAN MUSIC AWARDS drept BEST MALE ARTIST. La EUROVISION 2016 va canta in franceza.

Melodia  pe care o va interpreta pe scena suedeza se numeste PLAY si a fost compusa de o echipa SPECIAL pentru el.
WIKI JURI POOTSMANN  ESTONIA EUROVISION 2016

Din echipa de productie face parte si STIG RISTA cel care a concurat din partea ESTONIEI anul trecut.
Melodia PLAY are un vibe retro interesant. Si care suna cool.

JURI este preocupat de muzica din copilarie. Avea o voce atat de INALTA incat era nevoit sa cante impreuna cu fetele. Care sunt atuurile lui ?

VOCEA sa este de BARITON BASS. Si are doar 21 de ani. Compozitorii melodiei PLAY sunt STIG RISTA,VALLO KIKAS, si FRED KRIEGER.

Inca de la lansare acest tanar artist a reusit sa castige simpatia publicului si a fost desemnat ARTISTUL STRALUCITOR al ESTONIEI. Si pare de NEOPRIT in aceasta cursa.

JURI POOTSMANN are si propria formatie. Ce reprezinta concursul EUROVISION pentru tanarul artist estonian?

JURI spune ca a urmari concursul de muzica EUROVISION este in familia lui deja o traditie. Chiar daca nu ar fi fost votat de public el tot isi planuia o excursie in SUEDIA pentru ca nu poate concepe sa piarda acest concurs.

Cum sa piarda oportunitati pentru cariera si sansa sa ajunga pe scena fabuloasa de la STOCKHOLM? Faptul ca a castigat finala pentru EUROVISION si isi va reprezenta tara la acest concurs este pentru JURI POOTSMANN acum un vis implinit.

JURI este o fire mai introvertita. Adora sa se plimbe prin padurile tarii sa aiba timp sa se reculeaga si sa fie linistit. Asta pentru a fi in forma pe scena.

Este convins ca fiecare om are dreptul sa aiba macar din cand in cand de un spatiu propriu.

CINCI MII de oameni au urmarit spectacolul de selectie finala din ESTONIA pentru EUROVISION si l-au putut vedea pe JURI in postura de invingator.

JURI POOTSMANN are incredere in echipa din spatele sau . Pentru ca STIG RASTA a fost la EUROVISION 2015 si a cantat alaturi de ELINA BORN. STIG RISTA a compus melodia si la concursul de anul trecut.


Asculta melodie Estonia - Play, JURI POOTSMANN - EuroVision 2016

Cu multa incredere si energie va urca pe scena din STOCKHOLM pentru a canta din partea ESTONIEI tanarul JURI POOTSMAAN. El va spune : PLAY.

Si PLAY va fi. Melodia ESTONIEI la EUROVISIONUL 2016. Frumusel si energic, tanar si talentat el este artistul cel mai iubit al ESTONIEI.

Doamnelor si domnilor JURI POOTSMANN.