Biografia GABRIELA GUNCIKOVA CEHIA Eurovision 2016 melodia I STAND o voce uimitoare vazuta in Top 3

CZECH REPUBLIC adica REPUBLICA CEHA va fi prezenta anul asta la EUROVISION. Aleasa de un juriu de experti, GABRIELA GUNCIKOVA va canta pe scena din SUEDIA pentru Cehia.

GABRIELA GUNCIKOVA nu este doar o cantareata cu o VOCE EXCEPTIONALA. Are multa experienta si peste 150 de show-uri in afara tarii. In plus este o tanara frumoasa putand usor concura la un eventual concurs de frumusete al celor mai atragatoare cantarete de la EUROVISION 2016.

MELODIA GABRIELEI GUNCIKOVA se numeste I STAND. O poveste de iubire, nostalgie pentru omul iubit care te sprijina in momentele grele. I STAND a fost compusa de o echipa internationala.

CHRISTIAN SCHNEIDER, AIDAN O CONNOR,SARA BIGHERT acestia sunt oamenii care au compus o melodie vibranta prin sensibilitate pusa in evidenta de frumoasa GABRIELA.
Wiki GABRIELA GUNCIKOVA CEHIA Eurovision 2016

GABRIELA GUNCIKOVA s-a nascut la KROMERIZ la 27 iunie 1993. A fost finalista la concursul SUPERSTAR.

Talentul GABRIELEI GUNCIKOVA a fost rasplatit cu PREMIUL NEW ARTIST in 2011 la CESKI SLAVIK AWARDS.

Ambitioasa si dornica de perfectionare GABRIELA a decis sa plece in AMERICA in cautarea unui antrenor muzical.

Si l-a gasit in persoana unuia dintre cei mai buni din aceasta bransa muzicala. Numele lui este KEN TAMPLIN si este proprietarul unei ACADEMII DE MUZICA acolo unde cei interesati sa devina cei mai buni ajung in fiecare an.

Atat de talentata GABRIELA GUNCIKOVA a plecat in AMERICA in CALIFORNIA. Si-a uimit profesorii astfel incat in scurt timp a devenit IMAGINEA  ACADEMIEI KEN TAMLIN.

Profesorii au declarat-o pe GABRIELA, DREPT UNA DIN CELE MAI BUNE STUDENTE din cate a avut ACADEMIA VOCALA KEN TAMPLIN.

Din aceasta colaborare a GABRIELEI GUNCIKOVA s-a nascut o alta colaborare cu PAUL O NEILL membru al trupei TRANS SIBERIAN ORCHESTRA . O trupa americana care a concertat in toata  AMERICA.

Baietilor din trupa le-a placut vocea GABRIELEI si uite asa GABRIELA GUNCIKOVA a devenit membra acestei trupe. Cu ei a vazut GABRIELA GUNCIKOVA toata AMERICA dar a capatat si experienta scenei si a unui public pretentios.

S-a intors acasa dupa o lunga perioada  si a participat la selectia pentru EUROVISION si a iesit invingatoare.

Este de admirat faptul ca o cantareata din EUROPA a lansat doua albume si a efectuat doua turnee cu formatia americana  TRANS SIBERIAN ORCHESTRA.

GABRIELA GUNCIKOVA crede ca experienta EUROVISION-ULUI ii va duce cariera la un alt nivel.
Isi doreste ca intr-o buna zi sa compuna muzica soundtrak-ul pentru un film de succes.

Este hotarata sa invete despre alte culturi si obiceiuri ale altor tari. GABRIELA spune ca respecta valorile vietii si isi iubeste meseria. Vrea ca muzica ei sa inspire oamenii.

Ca ritual inainte de a urca pe scena  GABRIELA spune ca are un obicei ce poate parea ciudat altora. Sta cateva minute si observa cu atentie lucrurile din jur. Asta o calmeaza si o ajuta sa reduca stresul.

EUROVISIONUL pentru GABRIELA GUNCIKOVA este ocazia rara de a intalni un public special. Iar ea va face tot ce tine de  forta muzicii sale  sa aduca publicului o stare de bine.

In SUEDIA la STOCKHOLM vrea ca oamenii sa cante si sa se distreze. Atentie la GABRIELA GUNCIKOVA.

Pentru ca unii o vad in top 3 dupa RUSIA si CROATIA. Multi au pus deja pariu ca ea va ajunge in finala si va fi pe podium.

Doamnelor si domnilor, din REPUBLICA CEHA canta I STAND frumoasa GABRIELA GUNCIKOVA.


Asculta melodia I Stand - Gabriela Guncikova Eurovision 2016

Versuri Eurovision 2016 GABRIELA GUNCIKOVA - I STAND
I VE WORN THE PATH
I HIT THE WALL
I VE PLAYED MY HEART
WHEN I PLAYED THE PART
BUT IT GOT ME THROUGH THE RAIN
I HAVE FELT THE STRAIN
I LL MADE MISTAKES
WITH THE MONSTERS IN MY HEAD
BUT IN THE END
YOU ARE STANDING THERE
YOU ARE THE ONLY WHO CARES
CAUSE I STAND
I STAND
I AM STANDING HERE
JUST BECAUSE OF YOU.

Frumoasa declaratie de iubire a GABRIELEI GUNCIKOVA!