Biografia ELA VELDEN aka GIANNA BIANCHI debutul in telenovela FIORELLA, SPUNE DA


PEDRO DAMIAN regizorul telenovelei MUCHACHA ITALIANA VIENE A CASARSE aka ITALIAN BRIDE aka ITALIAN GIRL GETTING MARRIED aka FIORELLA, SPUNE DA i-a oferit tinerei ELA VELDEN sansa de a debuta in telenovele.

ELA VELDEN a primit rolul GIANNA BIANCHI sora FIORELLEI BIANCHI. Dupa terminarea telenovelei ELA VELDEN a primit la TV Y NOVELAS AWARDS premiul BEST ACTRESS REVELATION.

In primul rand trebuie sa stiti ca numele din buletin al frumoasei actrite si model este DANIELA CAMPOS . Si daca nu o gasiti sub numele de ELA VELDEN atunci sigur o veti gasi sub numele de DANIELA CAMPOS.
Biografie ELA VELDEN aka GIANNA BIANCHI  FIORELLA SPUNE DA

ELA sigur vine de la DANIELA. S-a nascut la 25 iulie 1992 in  QUERETARO,MEXIC. Nu este singura la parinti are o sora presupunem la fel de frumoasa.

Pana sa debuteze in telenovele in productia de mare succes MUCHACHA ITALIANA VIENE A CASARSE aka FIORELLA, SPUNE DA, ELA VELDEN a jucat in marea majoritate a productiilor teatrale si de film de la facultate.

A absolvit la fel ca marea majoritatea a starurilor din MEXIC faimoasa scoala  CENTRO EDUCATION ARTISTICA pe scurt da, CEA. Si-a inceput  cariera cu  modelling-ul.

A pozat pentru numeroase cataloage de produse a aparut in reclame si desigur a facut si shooting-uri pentru reviste.

Va amintiti de reclama la vopseaua de par GARNIER? Da acolo ati vazut pe ELA VELDEN alaturi de DULCE MARIA din REBELDE.

Prima oara ELA VELDEN a aparut in GOSSIP GIRL : ACAPULCO. La inceput i s-a oferit rolul "JENNY PARA" a si filmat trailerul apoi regizorul s-a razgandit si i-a oferit alt rol cel al tinerei GABY.

A fost ofertat de MTV LATINA pentru NINA MAL 2. A debutat si in teatru cu rolul SUZANA in piesa GELIDOS CARCIAS. E fericita ca a avut ce sa invete de la colegii mult mai experimentati.

Ii place sa joace pe scena teatrului si e sigura ca acesta ofera bucuria unui actor de a transmite mai departe publicului sentimente sub forma ARTEI.

In 2014 primeste si primul rol principal in telenovela COME DICE  EL DICHO.

Din 2012 de cand a intrat in showbiz, ELA VELDEN a reusit sa cucereasca publicul. Este frumoasa si  asta se vede cu ochiul liber.
Pe langa frumusete este nevoie de talent.

Asta pentru a reusi sa performezi de la rol la rol in film si in teatru. Nici ca putea gasi regizorul PEDRO DAMIAN o tanara asa de frumoasa pentru rolul surorii FIORELLEI BIANCHI.

Daca FIORELLA este superba ei bine nici GIANNA BIANCHI nu se lasa mai prejos. ELA VELDEN iubeste florile preferatele ei sunt trandafirii.

Pentru a se mentine in forma face sport zilnic si este atenta la alimentatie. Nu face exces la dulciuri dar frumoasa are o mare slabiciune pentru ciocolata.
Wiki ELA VELDEN aka GIANNA BIANCHI  FIORELLA SPUNE DA

Aparitia in telenovela MUCHACHA ITALIANA VIENE A CASARSE aka FIORELLA, SPUNE DA i-a dat ocazia ELDEI VELDEN sa calatoreasca in ITALIA.

Este fericita ca a avut sansa de a lucra cu echipa de superprofesionisti la telenovela de succes FIORELLA, SPUNE DA.

Spre deosebire de  LIVIA BRITO, ELA VELDEN nu si-a gasit jumatatea nu si-a facut un iubit din randul actorilor prezenti la filmari.

Extrem de precauta pana acum ELA VELDEN a tinut ascunsa identitatea celui care ii face inima sa bata mai  tare.

Si nu a spus ca ar fi indragostita asa ca in telenovela in care a jucat in 2015 DOCTOR, ESTOY EANAMORADO PACIENTE.

ELA VELDEN ii este recunoascatoare actorului DAMIAN ALCAZAR caruia i-a dat replica in piesa de teatru EL PROFESOR. A invatat  multe lucruri de la colegul mai experimentat si chiar a fost plecata intr-un mic turneu in mEXIC cu aceasta piesa.

ELA VELDEN a raspuns cu bucurie ofertei de a juca in comedia  TENIS o adaptare a unei piese de succes  argentineiene.

Frumusetea si sex appeal-ul ELEI VELDEN i-au facut pe multi artisti sa ii ofere posibilitatea de a aparea in videoclipurile lor.

In ce videoclipuri ale artistilor muzicenilor mexicani o puteti vedea e ELA VELDEN? ME VOY a artistului JOSEMARIO,DUELE PERDETE a lui DIEGO AMOZ,apoi ANNA RIZZO cu WELCOME TO MY HOUSE.

Chiar in telenovela MUCHACHA ITALIANA VIENE A CASARSE aka FIORELLA ,SPUNE DA o vom auzi cantand pe ELA VELDEN alaturi de grupul ANGELES.

Melodia se numeste MI VIDA SIN TI. Si o alta TE QUIERO MUCHO.

Pentru tocmai am pomenit de aparitia ELDEI in videoclipurile artistilor mexicani trebuie sa va spunem ca frumoasa ELDA este pasionata de muzica.

Asculta cu placere LED ZEPPELIN, THE DOORS si JANIS JOPLIN.

Il admira pe JIM MORRISON si i-ar fi placut sa fi avut ocazia sa stea de vorba si JIM si sa filozofeze despre dragoste si viata.

Ce crede ELDA VELDEN despre IUBIRE?

Spune ca este un sentiment surprinzator pentru ca iti da atat bucurie dar si multa suferinta. Fata cocheta, ELDA VELDEN nu pleaca de acasa fara parfum, ruj, telefon si incarcator si camera de filmat.

Ii place sa isi inveseleasca diminetile cu o ceasca buna de ceai. Este ambitioasa si munceste sa aiba o cariera solida in MEXIC si de ce nu si pe plan international.

FILMOGRAFIE ELA VELDEN /DANIELA CAMPOS

2016  DADDY S HOME debut in cinema

2015 2016  A QUE NO ME DEJAS- FERNANDA

2015 DOCTOR, ESTOY ENAMORADO PACIENTE

2014-2015 MUCHACHA ITALIANA VIENE A CASARSE rol GIANNA BIANCHI

2014 COME EL DICE EL DICHO roluri CANDELA, ANDREA, MARITER

2013 NIMA MAL 2 pentru MTV AMERICA LATINA

2013 GOSSIP GIRL: ACAPULCO

TEATRU

 EL PROFESOR- CECILIA

GELIDAS CARCIAS- SUSANA

TENIS - MARTINA


ELA VELDEN a fost invitat sa participe si la emisiuni de televiziune  si sa faca pictoriale ca cel din revista EN TU ZONA.

Stie cum sa se imbrace elegant dar cel mai bine se simte intr-o pereche  de blugi rupti si o camasa.

Teatrul i se pare ceva unic si are un loc special in inima sa. Dialogul cu publicul i se pare un privilegiu. mai ales ca publicul  iti trimite mereu feedback.

Romanii au ocazia sa o cunoasca pe superba actrita si model ELA VELDEN. Ea va interpreta personajul GIANNA BIANCHI sora  cea mare a FIORELLEI.

ELA VELDEN este cea mai noua speranta a cinemaului si telenovelelor din MEXIC.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la COSMETICELE oferite de MELKIOR, intrati aici.

Comentarii