Baby Fresh Food Mancare Pentru Bebelusi la Comanda la tine acasa meniurile de diversificare

Stiati ca puteti comanda acasa mancare pentru bebelusi?

Ei bine Baby Fresh Food va ofera oferind o alternativa la mancarea pentru bebelusi pasteurizata.

Echipa Baby Fresh Food beneficiaza de consultanta din partea unei echipe formate din specialisti ai clinicii Med Consult & Care, Dr. Luana Sahian si Dr. Alina Antohe, echipa care a creat retetele si a compus meniurile de diversificare.

Astfel, fiecare fel de mancare din meniul Baby Fresh Food aduce aportul nutritional, ingredientele, consistenta si textura indicate pentru fiecare etapa de dezvoltare si diversificare, pentru copii peste 6 luni.

Meniurile Baby Fresh Food sunt preparate de un bucatar cu experienta, respectand cele mai înalte standarde de siguranta alimentara, într-un laborator propriu, echipat si utilat conform normelor UE în vigoare.

comanda meniuri diversificare Baby Fresh Food pentru acasa


Baby Fresh Food este un serviciu ce vine in intampinarea parintilor ocupati, dar preocupati de sanatatea copiilor lor, oferind o alternativa la mâncarea pentru bebelusi pasteurizata.

Pregatite doar din ingrediente naturale de cea mai buna calitate, atent selectionate, de la producatori si furnizori certificati, preparatele oferite de Baby Fresh Food nu au adaos de arome, coloranti sau conservanti.

Baby Fresh Food este primul furnizor din România de mâncare proaspata, pregatitadin ingrediente 100% naturale, pentru copiii cu vârsta peste 6 luni.

Meniurile de diversificare propuse de Baby Fresh Food sunt create de o echipa de medici, acoperind aspecte legate de nutritie si pediatrie, aprobate de medicul pediatru si pregatite de un bucatar cu experienta, fiind adaptate stadiului de dezvoltare al copiilor si etapelor de diversificare recomandate în alimentatia acestora.

Meniurile Baby Fresh Food sunt grupate in functtie de varsta si etape de dezvoltare: 6- 9 luni, 9-12 luni, 12-24 luni, 24 luni +.

Pregatite doar din ingrediente de cea mai bunacalitate, fara adaos de arome, coloranti sau conservanti, Baby Fresh Food reprezinta o sursa de mancare sanatoasa, proaspata, mereu la indemana parintilor ocupati.

Meniurile propuse de Baby Fresh Food sunt naturale, gustoase, sanatoase si usor de servit.
MAI POTI CITI