Salonul Auto Bucuresti & Accesorii ROMEXPO 2016 20 - 30 octombrie 2016. EARLY BOOKING SAB.

Masini, accesorii auto, fete frumoase... iata ingredientele unui Salon Auto care a ajuns in 2016 la varsta de 23 de ani.

Aflat in 2016 la cea de a XIV-a editie Salonul Auto Bucuresti & Accesorii este alaturi de dumneavoastra, imbinand experienta editiilor organizate pana in prezent cu dinamica contextului inovativ si economic actual.

Trendul ascendent si certitudinea brandului "Salonul Auto Bucuresti & Accesorii" in piata auto din Romania sunt sustinute si confirmate de numarul mare de participanti, expozanti si vizitatori inregistrati de-a lungul editiilor.

Un element fundamental in sustinerea importantei SAB & Accesorii il reprezinta sustinerea evenimentului de
salonul auto bucuresti 2016 program si fete frumoase
catre Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), la care se adauga si parteneriatul cu Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM).

EARLY BOOKING SAB & Accesorii 2016: inscrieti-va pana in data de 15 aprilie la Salonul Auto Bucuresti 2016 si beneficiati de peste 20% discount!

La editia din 2016, Salonul Auto Bucuresti & Accesorii pastreaza sprijinul oferit expozantilor prin mentinerea tarifelor de participare la acelasi nivel cu cel al editiilor trecute si prin deschiderea sesiunii de inscrieri Early Booking, oferta valabila in perioada 15 februarie — 15 aprilie 2016.

Astfel, firmele inscrise la SAB & Accesorii 2016 care achita taxa de participare si 100% din chiria spatiului expozitional pana la data de 15 aprilie 2016, beneficiaza de o reducere de 20% aplicata la chiria spatiului neamenajat.

In plus, primele 10 companii inscrise pana la data de 15 aprilie 2016, vor primi gratuit amenajarea standului standard del SAB 2016.

Asadar, nu ratati in octombrie 2016 sa vedeti la Romexpo cele peste 200 de modele auto de la: Adria, BMW, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo.