Pareri dieta de slabire Bulletproof Coffee. Regim de slabire la moda pe baza de unt si cafea.

Regimul de slabire Bulletproof Coffee este apreciat de cateva vedete, printre care actrita Shailene Woodley, vedeta din filmul "Divergent", sau comediantul Jimmy Fallon.

Multe persoane din America au o parere foarte buna despre dieta de slabire "Bulletproof diet" , regimul de slabire fiind adoptat atat de sportivi cat si de adeptii "biohacking"-ului

Biohacking-ul este miscare care combina biologia, tehnologia moderna si alimentatia pentru imbunatatirea capacitatilor fizice si mentale.

Dar dincolo de parerile altora despre regimul de slabire Bulletproof Coffee, sa vedem in ce consta acesta.
Pareri dieta de slabire Bulletproof Coffee

Dieta Bulletproof Coffee este creatia lui Dave Asprey un antreprenor din Silicon Valley care si-a petrecut peste 20 din viata pentru a dezvolta mijloace de control a corpului si mintii pentru a atinge o sanatate cat mai aproape de perfectiune.

Prin metodele sale specifice, Dave Asprey a ajuns sa slabeasca 45 de kilograme (fara exercitii intensive si fara numararea caloriilor) si mai mult chiar, si-a marit IQ -ul cu 20 de puncte.

Revenind la regimul de slabire Bulletproof Coffe acesta  stimuleaza activitatea creierului, energia, si va face sa munciti mai bine, sa fiti un parinte mai bun, un prieten mai bun si o persoana mai buna.


Bautura sa magica, numita "Bulletproof Coffee" (cafea anti-glont), este o cafea fara micotoxine (ciuperci minuscule care apar în timpul fermentatiei), la care se adauga o lingurita de unt si cateva picaturi dintr-un ulei pur.

Regimul de slabire "Bulletproof diet" propune asadar eliminarea micului dejun, masa considerata adesea de nutritionisti ca cea mai importanta masa a zilei.

In general  medicii nutritionisti recomanda a se consuma la micul dejun cereale sau paine, oua sau produse lactate (proteine), fructe pentru fibre si vitamine, precum si o cafea sau un ceai.

Insa  Dave Asprey sustine ca aceasta combinatie de cafea cu unt si ulei o bei dimineata si imediat nu mai ai chef sa mananci nimic. Creierul primeste energie care nu provine din zahar si foamea dispare. In plus cu dieta Bulletproof Coffee slabiti fiindca metabolismul functioneaza, însa nu mai rontai nimic între mese.

Parerea medicilor despre dieta Bulletproof Coffee nu este deloc una pozitiva. Mai mult chiar, Asociatia britanica de dietetica a introdus regimul "Bulletproof" în Top 10 regimuri ale vedetelor care trebuie evitate în 2016.

Asta deoarece medicii considera ca regimul de slabire se bazeaza pe un principiu de clasificare a alimentelor "în contradictie profunda cu recomandarile alimentare sanatoase" si a carui eficienta nu a fost dovedita.

Asadar inainte de a incerca noua vedeta a regimurilor de slabire din America, dieta  Bulletproof Coffee, cereti parerea medicului dumneavoastra.