OFERTA VACANTA HOTEL FAIRMONT CHATEAU LAKE LOUISE din ALBERTA, CANADA, un loc unde istoria isi da mana cu luxul si modernul

Hotelul FAIRMONT CHATEAU LAKE LOUISE este situat in ALBERTA, CANADA si reprezinta nu numai definitia luxului suprem.

Este mult mai mult, e vorba de modul in care istoria si-a dat mana cu progresul, evolutia tehnologica si modul minunat in care este promovat turismul.

Se gaseste o oferta pentru cei cu bani dar si pentru sportivi,pentru cei ce sunt interesati de practicarea sporturilor montane, pentru cei interesati de arta si shopping, pentru oameni de afaceri.

Hotelul acesta reprezinta ISTORIA. Totul pleaca din anul 1890 si acesta a fost doar inceputul. In 1892 aici ajunge THOMAS WILSON un angajat al CAILOR FERATE CANADIENE. A fost entuziasmat de  frumusetea locurilor el a descoperit LACUL EMERALD, lac pe care apoi l-a rebotezat LACUL LOUISE .
De ce LACUL LOUISE? A vrut sa aduca un omagiu celei de-a patra fiice a reginei VICTORIA.
Printesa se numea LOUISE CAROLINE ALBERTA.

Imprejurimile din zona lacului au fost si ele botezate cu numele de YOHO NATIONAL PARK.
dar cel care a avut viziunea unui hotel grandios menit sa fie un hotel de luxca pentru un sportiv cu simt de aventurier a fost CORNELIUS VAN HORNE ce detinea functia de manager al CAILOR FERATE CANADIAN PACIFIC. Pe la 1900 aici si-a pierdut viata intr-o expeditie ce a fost intens mediatizata PHILIP ABBOUT.

cazare canada hotel FAIRMONT CHATEAU LAKE LOUISE

Moartea lui a fost motivul pentru care mai tarziu in aceste locuri se vor organiza scoli de formare a alpinistilor si a ghizilor montani.

In aceste locuri s-au turnat filme in anii 1942, 1943 cum ar " ETERNAL LOVE" cu JOHN BARRYMORE si "SPRINGTIME IN THE ROCKS" cu BETTY GRABLE si CARMEN MIRANDA. Va puteti imagina ca in anul 1912 aici veneau sa isi petreaca vacanta regi si regine ca regele EDUARD al 8-lea, REGINA ELISABETH si PRINTUL PHILLIP, REGINA DANEMARCEI, si mai in vremurile noastre REGINA NOOR a Iordaniei si PRINTUL RAINIER  DE MONACO.

tot aici cautau relaxare si intimitate actorii staruri de la HOLLYWOOD cum ar fi DOUGLAS FAIRBANKS, ALFRED HITCHOCK, MARYLIN MONROE, CHRISTOPHER REEVE si ANGIE DICKINSON.

Si daca in acele vremuri indepartate locurile acestea devenite azi parte a patrimoniului UNESCO exercitau fascinatie si incantare  cum arata azi definitia luxului suprem? La fel ca atunci dar cu multe schimbari cauzate de evolutia tehnologica si o intrega industrie de promovoare turistica. Cum ai putea oare sa te simti intr-un hotel castel. Sa poti sa iei masa intr-un restaurant de unde privesti muntii.

In zilele noastre, la HOTELUL CHATEAU LAKE LOUISE din ALBERTA CANADA vom gasi tot ce am visat si ceea ce nu am visat. Depasete cu mult asteptarile celui mai pretentios turist.

THE FAIRMONT CHATEAU LAKE LOUISE este situat in mijlocul PARCULUI NATIONAL BANFF. Pentru ca vorbim de timpuri moderne aici s-a filmat un episod al apeciatului serial "THE BACHELOR"
Asta da serial adica in romaneste "BURLACUL" Macar daca romanii nostri ar fi incercat sa faca un soi de imitatie mai originala. Pai de unde bani sa filmeze BOTE la FAIRMONT CHATEAU LAKE LOUISE?
A filmat si el in POIANA BRASOV si pe la SINAIA.

imagini camere hotel FAIRMONT CHATEAU LAKE LOUISE

Avem la alegere mai multe tipuri de camere. Toate au vedere la munte.
  • DELUXE LAKEVIEW QUEEN
  • FAIRMONT LAKE KING
  • FAIRMONT GOLD LAKEVIEW KING
  • ONE BEDROOM SUITE GOLD LAKEVIEW
  • JUNIOR SUITE LAKEVIEW KING
  • FAIRMONT GOLD ROOM
  • JUNIOR SUITE LAKEVIEW KING
  • ONE BEDROOM SUITE LAKEVIEW KING
Camerele sunt spatioase, mobilate cu un gust desavarsit si facilitati demne sa iti ridice moralul. Aici gasim un ATM,deci vom avea unde sa ne luam banii de pe card. Cine vine cu familia nu va mai duce grija odraselelor. Ei vor fi preluati de baby-sitter si isi vor petrece timpul in mod placut si instructiv.

Domnitelor cine vrea sa isi organizezeo nunta de vis aici ati gasit locul.

Sunt necesare unele acte, trebuie sa iti rezervi timp dar tot efortul merita! E DE VIS! Si sunt oferte in resaturant ce gazduiesc de la 2 , 20 sau mai multe persoane.

Bineinteles ca avem internet gratuit,restaurante rafinate ce se lauda cu o colectie de 400 de vinuri.

Puteti plati cu cardul. Sunt acceptate AMERICAN EXPRESS, DINERS CLUB, MASTERCARD VISA
Sunt oferte pentru orice turist. De la oferte pentru ski, pentru cei ce vor sa mearga in drumetii si pentru cei care vor doar sa manince si sa doarme.  Au o oferta nemaipomenita pentru cei care vor doar un pat si un loc de dormit. OFERTA SE NUMESTE BED& BREAKFAST.

vacante de lux FAIRMONT CHATEAU LAKE LOUISE

Cei care vin cu masina vor plati parcarea si vor avea parte de un mic dejun tip bufet. CHECH IN se face la ora 16 iar CHECK OUT la pranz a doua zi.

Gazdele sunt pregatite si cu reduceri. Totul este sa fii informat. Sa ai bani, timp so dispozitie.
HOTELUL FAIRMONT CHATEAU LAKE LOUISE este chiar DEFINITIA LUXULUI si a RAFINAMENTULUI. Ce fericire pentru angajatii acestui hotel. Cred ca sunt mandri sa lucreze in acest hotel plin de istorie farmec si modernism.

Avem si noi superbul CASTEL PELES si minunata statiune oras SINAIA. Si credem ca proiectele viitoare ale primarului ambitios VLAD OPREA ne va face si pe noi fericiti. Curand,in cativa ani.