MARTTINEZ BEACH, revelatia plajelor din MAMAIA NORD, un loc cool cu evenimente, concerte, artisti si oameni veseli

Cine e MARTTINEZ? Ca in reclama? In MAMAIA NORD locul unde incepe de fapt MAMAIA. De la BUCURESTI, REX si pana in MAMAIA NORD poti sa te simti ca in GRECIA. Asa ar trebui sa arate litoralul. Cu plaje fine intinse si multa curatenie.

MARTTINEZ este numele celei mai COOL PLAJA din MAMAIA NORD si tinde sa devina cea mai frumoasa plaja. Aici este centrul "de campanie" al frumosilor de la PRO-FM da, cei care au "LEGALIZE JOY."

PLAJA MARTTINEZ este singura plaja de pe litoral construita in stil cubanez. Este situata in MAMAIA NORD. Pe plaja veti gasi un LOUNGE, aici mixeaza seara de seara un DJ propriu. Se aude muzica din difuzoare de la latino,muzica cubaneza, jazz.

plaja marttinez mamaia nord imagini vara

Se organizeaza tot felul de petreceri de la cele intitulate FULL MOON PARTIES, seri cu muzica de saxofon. Plaja ofera ALTCEVA decat gasesti pe tot litoralul.

Cei care se ocupa de plaja MARTTINEZ ofera turistilor un serviciu de comenzi rapide direct la sezlongul dumneavoastra. Si ca sa fie in trend cu vremurile pe care le traim gazdele s-au gandit sa ofere si o APLICATIE PE SMARTPHONE MARTTINEZ BEACH. Asa veti fi tot timpul la curent cu noutatile de pe plaja MARTTINEZ.

REZERVARILE se fac la telefon : 0724 33 00 22.

In data de 22 iunie 2013 a avut loc inaugurarea plajei MARTTINEZ in stil mare. Invitatul serii a fost chiar legendarul CARLOS CAMPOS. CARLOS CAMPOS a sosit chiar din PARIS din BARRIO LATINO. Si de atunci in fiecare weekend la MARTTINEZ BEACH  sunt invitati cei mai in voga artisti, cantareti.

In fiecare seara de vineri de la ora 23.30 cei dornici de petreceri pe plaja in stil cubanez, chill out,latino, NIRVANA, BUDDA BAR, sunt asteptati de gazdele de la MARTTINEZ.

Pentru mai multe informatii puteti sa va inscrieti si primiti un newsletter. ca sa nu pierdeti niciun eveniment, concert. Si pentru ca nu mai putem respira fara FACEBOOK nici plaja MARTTINEZ nu face exceptie.

Cautati pagina de FACEBOOK a plajei MARTTINEZ si veti vedea tot ce pun la cale gazdele pentru distractia turistilor si constantenilor.

poze imagini plaja marttinez mamaia nord

PLAJA MARTTINEZ face totul sa castige inima si mai ales buna dispozitia turistilor. Cine spera in anii 1980-1990 ca vom avea si noi pe litoralul romanesc plaje ca afara? Si daca chiar nu veti ajunge la IBIZA in SPANIA cu siguranta puteti sa ajungeti la MARTTINEZ BEACH.

De acum te poti bucura de plaje de la cele mai ieftine la cele mai cool. Una este sa mergi la plaja pana in zona FLORA si vorbim despre cu totul altceva incepand cu zona plajelor de la BUCURESTI zona asa cum era ea denumita pana la REVOLUTIE si apoi REX, hotelul YAKI si pana dincolo de ultimele hoteluri din capatul MAMAIEI.

Vorba NICOLEI cantareata careia ii e greu sa isi recunoasca originile, SA MERGEM la MAMAIA.

Carele alegorice ale primarului MAZARE deja fac deliciul turistilor si gasesti in statiune cate ceva pentru orice buget si pretentii.