Biografia ALEX STAN juratul "Bake off Romania" care considera cofetaria o stiinta

Sa vedem cine este Alexandru Stan, cofetarul care alaturi de alti 2 jurati Simona Pope si Tudor Constantinescu vor cauta persoana care sa merite titlul de: "Cel mai bun cofetar amator din Romania".

In cadrul concursului, 12 concurenti se vor stradui sa ii îndulceasca pe juratii Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu, unii dintre cei mai experimentati profesionisti în domeniul cofetariei si patiseriei din Romania.

Incepem biografia lui Alexandru Stan prin a va spune ca experienta castigata in Franta l-a transformat pe Alex într-un adevarat expert in materie de gust si texturi.

Alex Stan considera cofetaria o stiinta în care orice gram conteaza. Este nevoie de multa determinare, munca, rabdare si creativitate pentru a reusi sa fii bun domeniul cofetariei de top.
biografie alex stan jurat bake off romania pro tv

Alex Stan se descrie a fi un tip perfectionist si cel mai tare declara ca il deranjeaza cand nu este ascultat atunci cand vine vorba de expertiza sa profesionala.

Lui Alexandru de la "Bake off Romania" ii place sa impartaseasca ceea ce face si sa ii ajute pe cei care isi doresc sa invete cu adevarat tainele meseriei de maestru cofetar.

Pasiunea pentru dulciuri rafinate i-au purtat pasii lui Alex Stan, la începutul anului 2004 spre Paris, unde a invatat tainele cofetariei frantuzesti si apoi le-a dezvoltat.

A pornit de la statutul de stagiar si a a avut o evolutie rapida, ajungand sous chef foarte repede. Cel mai mult a stat 40 de ore legate in laboratorul de cofetarie, pentru ca iii place si isi doretec ca totul sa iasa perfect.

Timp de 4 ani Alex a facut asta în laboratoarele uneia dintre cele mai mari si renumite cofetarii din Paris, apoi a decis ca si cei de acasa merita sa se bucure de cele invatate de el si de maiestria lui.

Asa a luat nastere Cofetaria Christine din Bucuresti, cofetarie cu specific frantuzesc, unde puteti gusta din minunatiile create de maestru cofetar Alexandru Stan.

ALEX STAN CV DE MAESTRU COFETAR PRAJITURI

Revenind la emisiunea Bake off Romania, aici unde Alex Stan este unul dintre cei 3 jurati, sa vedem ce asteapta acesta de la cei 12 concurenti care se vor "bate" in dulciuri fel de fel.

Alex Stan spune ca in prmul rand vrea sa vada ca toti concurentii de la Bake off Romani au idei noi si creative.

Isi doresc ca acestia sa fie open minded si deloc, dar deloc, nu vrea sa vada toate torturile imbracate in martipan!

Abia asteptam sa vadem emisiunea concurs Bake Off Romnia. Meseria de cofetar este una speciala, e o adevarata alchimie. Nu are nici in clin nici in maneca cu bucatareala de zi cu zi!