Biografia MAKEDA finalista EUROVISION 2016 a NORVEGIEI spune lumii: STAND UP!

WIKI Eurovision 2016: Ati auzit de MAKEDA? Ea este cantareata de exceptie care traieste in NORVEGIA. La finele anului trecut a primit invitatia de a participa la concurul de preselectie pentru EUROVISION 2016.

Fericita MAKEDA a raspuns afirmativ. Ce i-a facut pe norvegieni sa isi aleaga ca reprezentanta a tarii lor o artista nascuta in ETIOPIA? Bineinteles ca forta si talentul ei i-au convins.

MAKEDA vine in fata lumii cu o melodie extrem de puternica cu un mesaj menit sa ne stimuleze. Ce faci cand auzi mesaje de incurajare? Da, te ridici si incerci sa dai tot ce ai mai bun in tine.

Melodia cu care MAKEDA vrea sa reprezinte NORVEGIA la EUROVISION 2016 la STOCKHOLM , SUEDIA se numeste "STAND UP".

Ce spune MAKEDA despre melodia STAND UP?
biografia makenda norvegia eurovision 2016

"Melodia STAND UP" vorbeste despre lupta pe care noi oamenii o ducem in cursa de a invinge toate sau aproape toate obstacolele vietii. Si aceasta lupta este extrem de importanta si pentru mine."

Melodia are un mesaj puternic si eu cred ca oamenii vor vibra  la acest indemn.

Cine nu are nevoie de incurajari ,de indemnuri ,de curajul de a rezista in fata greutatilor?

MAKEDA vrea sa dovedeasca lumii ca PUTEM FI NISTE INVINGATORI.

Cine este aceasta artista total necunoscuta noua romanilor?

MAKEDA s-a nascut in ETIOPIA si a ajuns sa traiasca in NORVEGIA. Muzica a facut parte din viata ei de cand se stie. A urmat cursurile LICEULUI VIDERENGAENDE.

A fost si BAKING VOCAL la artisti faimosi ca : ENVY, ADMIRAL P.. KOKINOOR,KJLKS. MAKEDA este extrem de mandra de radicinile sale africane si spune ca acestea au influentat-o in mod pozitiv.

Chiar daca se concentreaza pe cariera solo niciodata nu refuza sa cante in corul vocilor africane numit YEBO CHOIR. A participat la concursul THE VOICE si a fost sustinuta de ESPEN LINDT si TOMMY TEE.

In melodiile MAKEDEI gasim elemente de muzica gospel,soul,R&B,reggae si pop music. Intre artistii pe care ii admira si care ii sunt model se numara BEYONCE, WHITNEY HOUSTON, ARETHA FRANKLIN, STEVIE WONDER.

MAKEDA este pregatita sa incante publicul pe scena EUROVISION. Se simte bine pe scena si spune ca show-ul ei va fi unul plin de culoare si surprize.

MAKEDA vrea sa isi dedice pe viitor timpul compozitiei , scrierii textelor si productiei muzicale.
Sa ii uram succes reprezentantei NORVEGIEI.

MAKEDA o voce puternica care va uimi publicul o artista ce face pasi spre o cariera internationala. TALENTUL nu cunoaste granite.

MAKEDA cu radacini africane a fost adoptata de tara cea mai puternica ecomic cu un standard de viata uluitor.

Nu este de mirare de ce MAKEDA este pur si simplu indragostita de NORVEGIA, tara care a adoptat-o.
VEDETEBLOG va continua sa scrie despre reprezentantii la EUROVISION 2016 din toate tarile participante.

Sa realizam ca industria muzicala din ROMANIA este tot mai departe de la an la an de ceea ce se cauta intr-un concurs ca EUROVISION.

Oare nu ne-am saturat sa spunem ca este un concurs in care se pune accentul pe orice mai putin pe ceea ce se canta?Iar vom iesi in coada clasamentului? Cum sa reusim sa ne intoarcem cu un loc meritoriu cand ne prezentam cu artisti fara un show adecvat cand nu respectam tema fiecarui an?

Ce ar fi sa urmam sfatul MAKEDEI si sa ne ridicam sa infruntam realitatea? Aceea ca mai avem mult de munca pentru a ajunge la adevarata performanta.

STAND UP, ROMANIA!
MAI POTI CITI