8 Martie 2016 Restaurant Dorna - Mamaia: Meniu Pret 140 lei de persoana


Pe 8 Martie 2016, de la ora 18.00, vino cu prietenele la Restaurantul Dorna din Mamaia si sarbatoriti impreuna „Ziua Femeii”! 

Gazdele primitoare de la Restaurant Dorna din Mamaia au pregatit pentru voi o seara minunata, cu invitati surpriza, decoruri din flori naturale, un meniu de sarbatoare si open bar.

Atmosfera de 8 Martie va fi intretinuta cu muzica live, oferita de ACEL Band.

Mai mult decat atat, pe langa un meniu exceptional si atmosfera stilata veti avea parte si de momente amuzante imortalizate cu Star Selfie Photo Booth. Cu ajutorul acestui aparat fotografiile pot fi share-uite instant pe retelele de socializare, trimise pe mail sau printate pe hartie fotografica de inalta calitate in doar cateva clipe.

Meniul 8 Martie 2016 la restaurant Dorna din Mamaia are pretul de 140 lei de persoana.

restaurant-dorna-mamaia-meniu-8-martie-2016

Pe langa o selectie impresionanta de aperitive (somon fumme pe toaste, liptauer pe ardei si prosciuto pe stics) in meniul festiv de 8 Martie veti gasi un exceptional muschiulet de porc impletit si un delicios turnulet din curcan plus un magnific tort festiv.

Restaurantul Dorna este situat in zona de nord a Statiunii Mamaia si reprezinta unul dintre cele mai cunoscute si apreciate locatii de pe litoralul romanesc, datorita arhitecturii sale unice. 

In anul 2014, restaurantul Dorna a fost renovat complet, in prezent dispune de mai multe saloane ultra-moderne, cu capacitati diferite.
Comentarii