SOC! ANTENA 3 Evacuata de ANAF! Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Euforia TV si ZU TV scoase afara din sedii.

S-a intamplat! Antena 3 si toate statiile TV ale trustului Intact somate sa paraseasca sediile in cinci zile! 

Trupe ANAF, la Antena 3. Ordin de evacuare urgenta a sediilor pentru Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Euforia TV si ZU TV! Asa suna numeroasele

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, a precizat că agentii ANAF "au inceput sa-i legitimeze pe unii dintre colaboratorii noștri, pe unii dintre cei care lucreaza la Antena 3 și Antena 1, au inceput sa le faca fotografii, de parcă erau infractori, si să dea niște ordine de evacuare, pe care nici nu au vrut să ni-l dea în mana, un ordin de evacuare că trebuie să părăsim toate cladirile din care emitem în termen de cinci zile...".
ANTENA 3 Evacuata de ANAF

Televiziunile Antena 3 si Antena 1 au primit, luni 15 februarie, un ordin de evacuare din partea Agenţiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), dupa ce sediile celor două televiziuni au fost confiscate de stat, încă din 2014, in urma sentintei prin care fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, a fost condamnat la închisoare cu executare în dosarul ICA-Telepatia.

De asemenea, Mircea Badea era extrem de supărat pentru cele întâmplate. "ANAF vrea să ne închidă. Sistemul lui Basescu vrea să ne închidă. Eu vreau să iesim în strada. E imposibil să evacuăm sediul in 5 zile", a tunat Mircea Badea.

Mihai Gadea a adaugat ca televiziunea Antena 3 are contract de chirie pentru clădirile din care funcționează și că juriști și instanțe au decis că în momentul în care o clădire este confiscată, contractul de inchiriere rămâne valabil, atat timp cât chiriașul a fost de bună credinta. "Va rugăm, dispuneți o decizie să platim chirie sau, dacă nu plătim chirie, că au fost la un moment dat și discuții de felul acesta, dacă nu ne admiteți să plătim chirie, dati-ne un termen rezonabil- cinci luni, șase luni".

Dana Grecu transmite din studiourile Antenei 3 si incearca sa argumenteze ca este imposibil sa muti in cinci zile "mii de kg de cablu, mii de metri de cablaraie". "Unde Doamne iarta-ma le mutam in cinci zile?!", s-a intrebat Dana Grecu, care a spus ca nu mai are "lacrimi sa planga" in fata telespectatorilor.