Moartea inexplicabila a jurnalistei ANDREEA POCOL aduce suferinta in bransa jurnalistilor

Se numea ANDREEA POCOL si locuia in casa parinteasca in localitatea SIMISANA din judetul SALAJ. Avea varsta de 36 de ani.

In cursul zilei de ieri 24 ianuarie 2016 jurnalista a fost gasita moarta. O veste care a socat si indurerat bransa jurnalistilor.

Important este dragilor ca la aproape 24 de ore NU SE CUNOSC cauzele mortii fetei si evident ca echipa de medici legisti a pornit o ancheta si studiaza si in curand? vom afla si noi de ce a murit ANDREEA POCOL.

Este extrem de trist sa anunti moartea unui OM taindu-i din aripi. Ce vreau sa spun ? Unii au titrat pompos titluri ca EX JURNALISTA ANDREEA POCOL a murit la 36 de ani.

CUM? EX JURNALISTA? Adica dupa ce mori se gasesc unii sa scrie ca daca ai murit moartea ti-a luat totul. Pana si meseria . MOARTEA face ca oamenii sa nu mai aiba meseria pe care o avusesera cu o zi in urma mortii?
andreea-pocol-biografie-tragica-a -unei-morti-bruste

Despre ANDREEA POCOL oamenii din bransa si nu numai, toti cei care au cunoscut-o spun ca era o fata deosebita cu suflet nobil. Asa a postat pe FACEBOOK un consilier judetean din MARAMURES.

Jurnalistii cu experienta  ca LAURENTIU CIOCAZAENU si GRIGORE CARTIANU povestesc ca ANDREEA POCOL era o fata care iubea aceasta meserie mai mult ca orice pe lumea asta.

Uniii au incercat sa o ajute si sa o incurajeze este cazul lui LAURENTIU CIOCAZEANU care isi exprima regretul ca nu i-a putut oferi ANDREEO POCOL jobul dorit.

Nu stim la ce se refera jurnalistul. Unde vroia ANDREEA sa lucreze si nu s-a putut?

Anul trecut in luna decembrie a anului 2015, ANDREEA POCOL a participat la simpozionul "PRESA DEJEANA in secolul XX" unde jurnalistii mai sus mentionati au fost si ei prezenti.

ANDREEA POCOL a lucrat la AXA TV BAIA MARE a colaborat cu REALITATEA TV iar in ultima perioada colabora cu PAGINADEPOLITICA.RO si TRANSILVANIA-TV.RO.

ANDREEA POCOL  era o tanara care isi dorea cu disperare sa faca meseria de jurnalist in fiecare zi mai bine mai profesionist. Cei care au cunoscut-o spun ca era intelegatoare si extrem de sufletista cu lumea chair si cu cei care s-au aratat cruzi si neinduratori.

Acum ca a plecat spre o lume mai buna poate isi va gasi linistea. Colegul CIOCAZEANU a scris un mesaj frumos de adio pentru ANDREEA in care isi exprima dorinta ca ANDREA sa continuie sa scrie de acolo din lumea unde disperarea si durerea nu mai exista.

In fiecare zi mor oameni uite ANDREEA POCOL va fi inmormantata maine 26 ianuarie 2016 in aceeasi zi cu REGINA SAHULUI MAREA CAMPIOANA ELISABETA POLIHRONIADE.

A scris cineva ex marea sahista ? EX marele actor, doctor? O fi ceva in legatura cu felul in care ne exprimam in legatura cu oamenii. Si uneori cu cei pe care nu i-am cunoscut.

Ce sa mai spunem despre jurnalista ANDREEA POCOL ? Si-ar fi dorit sa practice jurnalismul la BUCURESTI sau  ii era bine acolo la DEJ?

Lacrimi de durere vor curge pe obrajii parintilor ai rudelor si prietenilor, maine cand ANDREEA POCOL isi ia ramas bun de la aceasta lume.

ANDREEA POCOL iubea muzica, oamenii si fiecare zi ii aducea speranta ca poate va fi mai bine. Lucra cu oamenii si pentru oameni.

SA FII JURNALIST in ziua de azi insemana sa iti dedici suta la suta aproape viata acestei meserii. Si esti si tu OM. Ai zile in care nu te simti bine si ai vrea sa ramai in casa. Sau se intampla ceva in familie si tu pleci la drum sa iti faci meseria.

Lasi totul si pleci pe frig, caldura sa faci stiri si reportaje. Cauti subiecte si cauti in masura posibilitatilor sa iti tii in frau emotiile atunci cand vezi ca altii sufera.

RAMAS BUN , ANDREEA POCOL!

Parintii si prietenii nu te vor uita! DUMNEZEU SA TE ODIHMEASCA!

Poate atunci cand se va afla cauza mortii tale asta poate va aduce un pic de alinare parintilor tai pe veci indurerati de pierdere copilului care le lumina zilele.

CE S-O FI INTAMPLAT cu ANDREEA POCOL? Cum sa mori singur in casa? I s-a facut rau? Avea vreo anomalie de care nu stia ?

Ce  cruda este viata uneori dar oricat de cruda este sa stiti ca oamenii in 2016 sunt CU MULT ,INFINIT MAI MULT DE CRUZI.

Aproape m-am convins ca EXISTA OAMENI in ROMANIA care si-au pierdut nu buletinul cum zice SMILEY in ultimul sau hit ci INIMA. Sunt oameni care nu merita titulatura de OAMENI.

Cine sunt aceia ? CEI CARE FAC RAU din PURA PLACERE. Cei care nu numai ca chinuie ANIMALELE dar au o placere nebuna sa dea cu masina peste caini si pisici.

Cum sa iei viata unui suflet pe motiv ca te deranjeza pe tine si sa accelerezi cand vezi in fata ta un suflet deznadajduit ce isi poarta  de grija inca de la nastere? Ce legi se mai respecta in tara numita ROMANIA?

Ce inseamna viata unui OM in ochii celorlalti ? A unui OM indiferent de meseria pe care o are sau o avea ?

Exista inca asta e mica speranta ramasa pentru cei ce mai locuim pe aste locuri.

EXISTA OAMENI care traiesc incercand sa faca ceva bun cu viata lor. Si care NU INCETEAZA sa ii ajute si pe altii.

ANDREEA POCOL era un astfel de OM si asa si-o vor aminti toti cei care au cunoscut-o.

In 2008 ANDREEA POCOL aparea  la televizor aproape fiind ea un subiect de stiri. Ea a incercat sa probeze vigilenta celor din salile de vot.

A votat de doua ori pentru a demonstra ca, DA SE POATE VOTA de DOUA ORI.

ANDREEA POCOL a plecat dintre noi. RAMAS BUN domnisoara jurnalist!

MISTERUL mortii ANDREEI asteapta sa fie descoperit da, misterul. Si dupa ce misterul va fi dezvaluit poate aflam si cauzele care au dus la moartea prematura a unei fete ce isi iubea meseria.

Ar trebui sa ne bucram de fiecare clipa in care ne putem da jos din pat si ne putem bucura de faptul ca suntem sanatosi sa mergem sa privim cerul , copacii, cainii , pisicii  si tot ce ne inconjoara.

Ne lasam coplesiti  de griji, temeri, necazuri ,frustrari. UITAM CA VIATA este NUMAI UNA prea scurta  unori. Si MOARTEA locuieste langa noi. NU SE STIE cand ne poate face o vizita.

Caci suntem ocupati cu ratele la banca, plata darilor , griji pentru familie ,copii si prieteni. Si UITAM SA TRAIM. V-ati imaginat oare ce s-ar spune despre fiecare dintre voi in momentul in care ati muri?

VIATA spune prea cliseistic. Da, VIATA ne este data sa o traim sa ne bucuram sa acceptam  ce poate fi acceptat. Sa intelegem si sa iertam sa mergem apoi mai departe.

Caci vine o zi pentru fiecare... In acea zi ne luam ramas bun si nu mai stim nimic despre ce se intampla  in VIATA.

Copacii vor ramane la fel ? CERUL? Oamenii pe care i-am cunoscut? Ce insemana pentru VOI , dragilor VIATA? Ce insemana sa traiesti in ROMANIA?

Tara in care la tot pasul vedem si auzim depre omoruri , batalii politice, lucruri infricosatoare dar reale.

E realitatea pe care noi vrand ,nevrand o acceptam.

Cei care spun NU sunt numiti REBELI. Si devin FRUMOSII REBELI . O categorie aparte care  nu renunta sa LUPTE si sa TRAIASCA cat de frumos pot.