Biografia Valentina Pelinel: vedeta insarcinata cu Borcea, de la Zina Dumitrescu la Versace

Valentina Pelinel, nascuta in data de 08 Decembrie 1980, este in aceste zile pe prima pagina a tabloidelor de Cancan... pentru ca ar fi insarcinata cu Borcea. De aceea biografia Valentinei Pelinel cu siguranta va fi foarte cautata de amatorii si amatoarele de scandaluri cu vedete.

Din CV-ul neoficial al Valentinei Pelinel aflam ca aceasta si-a inceput cariera de model de la o varsta frageda. La 15 ani si jumatate a participat la "Top Model Romania 1996".

Apoi Pelinel a facut parte din echipa de fete a Casei de Moda Venus, condusa de Zina Dumitrescu.

Absolventa a Colegiului National "Sfantul Sava", in anul 1997 Valentina Pelinel s-a mutat la New York si a inceput sa lucreze pentru campanii, reclame si model pentru defilarile de moda.
valentina pelinel biografia unei vedete insarcinate cu cristi borcea

La New York Valentina a descoperit adevarata viata de model, unde orele de lucru sunt ore de lucru, iar profesionalismul si seriozitatea fac diferenta între atât de multe fete frumoase ajunse acolo din toate colturile lumii, cautând  recunoasterea.

Aici modelul s-a împlinit mai ales ca om si apoi ca model, castigand încredere în fortele proprii si independenta financiara.

Ca model Valentina Pelinel a lucrat pentru Oscar de la Renta, Gottex, Venus, Armani, Castelbajac, Versace, Mugler si Bill Blass.

Valentina Pelinel a aparut pe coperta editiei cehesti 'FHM' in August 2011. A aparut pe coperta editiei romanesti a revistei 'FHM' in martie 2011 si aprilie 2012.

In anul 2010 Valentina Pelinel si-a lansat un DVD cu exercitii de aerobic numit 'Esti asa cum vrei sa fii!'In plus,

In data de 23 iunie 2007, Valentina Pelinel s-a casatorit cu politicianul Cristian Boureanu. Cununia civila a fost oficiata in Gradina Botanica, iar nunta dintre Valentina si Cristian s-a desfasurat la Palatul Snagov.

Valentina Pelinel a fost ascociata intr-o firma alaturi de fostul ei sot, Cristian Boureanu: CS Industrial Construct, firma  infiintata in 2007.

Insa viata amoroasa a Valentinei Pelinel face ca biografia profesionala sa paleasca in fata biografiei personale.

Dupa o relatie de 7 ani, Boureanu si Valentina Pelinel s-au despartit in anul 2014. Insa cei doi nu s-au despartit din cauza lui Sebastian Vladescu, cel care i-a fost nas lui Boureanu la prima casatorie, pentru ca, ulterior, sotia lui Boureanu sa fuga cu nasul Vladescu. Se pare ca problemele financiare a fostului politician PDL sa fi fost cauza majora a divortului.

Dupa divort, Valentina Pelinel a stat cateva luni in America, probabil pentru a se reculege, iar la intoarcerea in Romania s-a afisat ca fiind o cu totul alta persoana.

Acum la inceput de 2016 biografia personala a Valentinei Pelinel se imbogateste cu un nou cancan. Valentina Pelinel este insarcinata ... cu Cristi Borcea.

Valentina Pelinel va avea un baietel. Modelul nu s-a mai ascuns si a declarat ca este insarcinata in patru luni. Pana acum totul a decurs bine. Nu a avut greturi, nu a intampinat probleme, ci a avut o pofta de mancare mai accentuata decat de obicei.

Alina Borcea, sotia lui Cristi Borcea a fost luni 4 ianuarie în vizita la puscarie, la sotul sau, iar cand a fost întrebata daca si Valentina Pelinel a fost în vizita la sotul sau, Alina Borcea a rabufnit: "O zdreanta!".

Rugata sa comenteze faptul ca Valentina Pelinel este însarcinata, sotia lui Cristi Borcea a declarat: "Nu stiu, întrebati-o pe ea, eu stiam ca e o stearpa".

Ar mai fi ceva de spus??? Sau ne putem ocupa de lucruri cu adevarata mai importante si utile?Comentarii