Biografia USHAN CAKIR aka CELIL din serialul IN DRAGOSTE SI RAZBOI cel mai BUN actor in rol secundar in 2015


Spuneti voi ca nu ati ramas cu gandul la personajele serialului KURT SEYIT VE SURA aka KURT SEYIT AND SURA AKA IN DRAGOSTE SI RAZBOI. Macar preietenul drag al "LUPULUI" si-a gasit in sfarsit fericirea in bratele lui GUZIDE.

Da sigur nu ne asteptam ca sotul lui GUZIDE sa se sinucida. Si ca SEYIT sa devina ginerele preferat al soacrei sale mama MURKAI.

Si ce fetita adorabila  LEMNUSKA  copilul "LUPULUI" SEYIT si al MURKAI.

VALENTINA sora SUREI a realizat cat de mult a gresit fata de SEYIT si SURA si si-a calcat pe inima nerespectand promisiunea pe care i-o facuse surorii SURA aka ALEXANDRA.
Biografie USHAN CAKIR aka CELIL

Asa a aflat SEYIT ce fel de OM era prietenul si ex camaradul de  arme PETRO BORINSKY. SEYIT i-a salvat pe simapaticul SABRI si pe ALYA care a avut atatea de patimit.

Ne-am simtit "razbunate"  daca SEYIT l-a pedepsit pe domnul PETRO dar ne-a fost  inima grea vazand ca SURA nu ramane cu SEYIT.

Multe schimbari au facut producatorii sa traga pe linie moarta serialul nemultumiti de audientele inregistrate. PACAT. Si ca sa ne mai ostoim dorul de serial sa vedem cine este actorul care i-a dat viata personajului CELIL KAMILOF prietenul cel mai bun al LUPULUI SEYIT.

Un personaj ce ne-a placut si ne-a starnit interesul. UN BARBAT ADEVARAT cum nu prea se mai gasesc astazi. Actorul se numeste USHAN  CAKIR.

S-a nascut la 23 mai 1984 in KARSIYAKA, TURCIA. Publicul l-a putut vedea jucand in telenovele iubite si apreciate.

Priviti ce filmografie frumoasa.

FILMOGRAFIE USHAN CAKIR

2003- EVIAT- personaj SAVAS

2005 TROUBLESOME SISTER  IN LAW aka BELALI BALDIZ- personaj  BARIS

2006- CHILDREN OF ANOTHER PLACE aka BASKA SEMTIN COUKLERI

2008-CHILDREN OF THE OTHERSIDE-personaj iubitul lui GURDAL

2008-2009 NIGHT AND DAYTIME aka GECE GUNDUZ -personaje YAVUZ,DANOF,FERIT

2010-GUREYDOGU DAN OYKULER-personaj VATAN

2011- CELAL TAN AND HIS FAMILY S TRAGIC STORY aka CELAL TAN VE  AILESININ ACILI ACIKLI HIKAYESI- documentar special


KARA EKMEK serial turcesc 2014 muzica

2011 LEYLA and MECNUN

2011 MY GRANDFATHER'S PEOPLE aka DEDEMIN INSANLARI- personaj OZAN

2012- LONG STORY aka UZUN HIKAYE- personaj MUSTAFA

2011-2012- LEYLA AND MECNUN- personaj ARDA

2012-KAYIP SEHIR

2013- LOVE ME- personaj CEMAL

2013- 20 de minute aka 20 DAKIKA- personaj OZGUR

2014- KURT SEYIT VE SURA aka IN DRAGOSTE SI RAZBOI- personaj CELIL KAMILOF

2015-BLACK BREAD aka KARA EKMEK

USHAN CAKIR este un barbat atragator si cred ca atunci cand vine vorba de calitati se aseamana la perfectiune cu personajul sau CELIL KAMILOF din serialul care ne-a bucurat IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI.

CALM, ATENT, AFECTUOS, INTELEGATOR, un adevarat GENTILOM. In ochii sai poti citi inteligenta si multa duiosie. Va amintiti schimbul de priviri dintre CELIL si GUZIDE.

USHAN a avut cateva relatii cateva povesti de iubire. In 2011 s-a iubit cu actrita BESTE BEREKET o actrita din tanara generatie apreciata de public si ofertata cu roluri in telenovele produse in 2014 si 2015.

In acelasi an 2011 s-a zvonit ca ar fi trait o poveste de iubire cu o alta actrita pe nume EZGI ASAROGLU.

In 2014 alaturi de USHAN a stat o alta frumoasa actrita DOMLA SONMEZ.

Wiki USHAN CAKIR aka CELILSuntem in 2016 si unii spun ca USHAN CAKIR a preferat sa isi concentreze atentia asupra proiectelor profesionale.Nici o alta domnisoara nu a mai fost prezenta  in viata sa.

Atentie marita fanelor, USHAN CAKIR este singur singurel. Si acum marea veste despre USHAN CAKIR.

Rolul CELIL KAMILOF din KURT SEYIT AND SURA aka IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI i-a adus CELEBRITATEA.

Si nu este doar celebritatea. Revista de teatru SADRI FAMILIAR l-a desmnat pe USHAN CAKIR drept ACTORUL CEL MAI DE SUCCES INTR-UN ROL SECUNDAR in anul 2015.

Gama larga de sentimente a personajului i-a permis actorului sa arte lumii cat este de talentat.

TALENTAT, SEXI USHAN CAKIR a fost desemnat de specialistii ca fiind actorul cu un succes fulminant peste hotare.

VREM sa il vedem pe USHAN CAKIR si in alte telenovele. Cine  este de acord? Un brunet cu sex appeal , atitudine si stil.



Comentarii