Biografia actorului BARIS KILIC aka OMER HEKIMOGLU din telenovela RAZBOIUL ROZELOR de la ACASA TV

Wiki BARIS KILIC S-a nascut in MALATYA, ARGUVAN, TURCIA la 21 februarie 1978 si este considerat unul dintre cei mai faimosi si "HOT" actori care apar in telenovelele turcesti.

Se numeste BARIS KILIC si noi il vom vedea jucand rolul OMER HAKIMOGLU in telenovela "RAZBOIUL ROZELOR" aka "GULLERIN SAVASI" aka "WAR OF ROSES".

Fanii din strainatate si mai ales fanele il adora si sunt innebunite dupa el. E privit drept un erou romantic numai bun sa se indragosteasca tinerele de el.

Dovada faptului ca este un actor iubit de fani este dat de numarul"FOLLOWER-silor" de pe retelele de socializare.

BARIS KILIC are 100.000 de "urmaritori" pe contul de FACEBOOK. Pe INSTAGRAM 160.000 de oameni ii urmaresc activitatea, proiectele profesionale, placerile si gusturile.
Biografie BARIS KILIC OMER HEKIMOGLU RAZBOIUL ROZELOR

La inceputul carierei a aparut in domeniul publicitar si in reclame comerciale.

Normal la cum arata cum sa scape cei din bransa un asa chipes barbat.

L-am mai vazut in telenovele de succes ca : "ADIMI FERIHA KOIDUM" / "I NAMED HER FERIHA"/ FERIHA" in Romania, "ALL MY CHILDREN" si  telenovela romantica "SENI SEVIYORUM ADAMIN".

Frumosul brunet este absolvent al FACULTATII DE ECONOMIE  din ISTANBUL. Liceul l-a facut la  OKMEYDANI ANATOLIAN HIGH SCHOOL.

Dupa terminarea facultatii a vrut sa isi perfectioneze cunostintele de limba engleza asa ca a plecat in AMERICA. A locuit o vreme pe taram american dar s-a reintors in TURCIA pentru studiile de masterat.

BARIS KILIC nu este singur la parinti are o sora. Probabil ca nu si-a imaginat ca va fi deturnat de la meseria de economist. Si-a insotit un prieten care mergea la auditii pentru o reclama .

Asa a fost remarcat a intrat in sala si a cucerit juriul. Asa au inceput ofertele de a aparea in reclame. Nici macar nu ii trecea prin cap sa devina actor.

Dupa reclame a primit oferte de a aparea in seriale si mai tarziu a jucat si in filme pe marele ecran.

Este un barbat serios si misterios si daca va ganditi ca ar fi cu gandul la domnisoare ei bine aflati ca frumosul BARIS este insurat si are si doi copii. In 2007 s-a casatorit cu AYSEGUL OZAY.

Are o casnicie fericita si reuseste sa se imparta intre  meserie si familie. A colaborat cu actori faimosi de la CAGATAY ULUSOY, MURAT YILDIRIM, GIZEM KARACA la HAZAL KAYA.

Fanele lui CAGATAY ULUSOY si-l amintesc pe BARIS KILIC din "FERIKA" unde a jucat rolul lui LEVENT.

Sa aruncam o privire in CV-UL lui BARIS KILIC

FILMOGRAFIE BARIS KILIC

2014 I LOVE YOU , MAN- film- BERKAR

2014 GULLERIN SAVASI /WAR OF ROSES- OMER HEKIMOGLU

2013 TULIP PERIOD
Wiki BARIS KILIC OMER HEKIMOGLU RAZBOIUL ROZELOR
2013- LALE DEVRI

2012 HI, LIFE- BRAVO

2012- ME HABA HAYAT

2011-2012 I NAMED HER FERIHA- LEVENT

2009-SAKARTA FIRAT

2009- ENEMY IN THE MIRROR- KAAN CANDEMIR

2007- CANCEL GONLUM - MERT

2007- LEYLA

2004- ALL MY CHILDREN

BARIS KILIC este un barbat atragator are 1.83m si cantareste 78 de kilograme. Asadar ne reintalnim cu frumosul BARIS KILIC in telenovela "GULLERIN SAVASI" aka "WAR OF ROSESES" aka "RAZBOIUL ROZELOR".

Ramane de vazut daca romancele vor indragi cuplul de indragostiti OMER si GULRU. BARIS KILIC are agenda plina pentru 2016 si 2017.
MAI POTI CITI