ANCA din Bucuresti a disparut! Prietenii cer ajutorul internautilor pentru a o gasi pe Anca.

Disparitia unei fete de 32 de ani di  Bucuresti ridica semne de intrebare.

E sambata seara si in casele domnitelor petrecarete e mare zor, se pregatesc de o noapte alba pe care o vor petrece intr-un club, la un restaurant,  sau intr-o vizita.

Exista o domnita in BUCURESTI pe nume ANCA. Are 32 de ani e frumoasa si detine un autoturism marca PEUGEOT.

ANCA si numele de familie nu il stim a plecat din Bucuresti la CALARASI.

Nu stim cand a plecat dar fata se intorcea acasa in capitala venea de la CALARASI. Pe drum ce sa vezi  s-a intamplat ceva. ANCA a disparut si nimeni nu stie nimic de ea de mai bine de presupun 12- 24 de ore.

e este anca din bucuresti care a disparut misterios cu tot cu masina.jpg

Familia si prietenii o cauta disperati. S-au dat telefoane la POLITIE, SPITALE si NIMIC. Cei apropiati ANCAI au dat doua numere de telefon in speranta ca poate cineva o vede si  fata va fi gasita.

Stau si ma intreb oare parintii fetei ce spun ? Ce facea ANCA la CALARASI s-a dus cu treburi, cu afaceri intr-o vizita?

Cum era imbracata? In ce stare de spirit era cand a plecat de acasa? Suferea de vreo boala? ANCA la ce ora a plecat din CALARASI?

Avea benzina in rezervor?  Cum e posibil ca o masina sa dispara cu tot cu soferita de la volan? Avea domnisoara vreun iubit?

S-a certat cu parintii sau cu iubitul? Cine a vazut-o ultima oara? ce fel d  ancheta va demara politia? Se astepata 24 de ore  pana la a se confirma faptul ca a disparut?

Masina care apare in fotografii  B- 48 HFI era a fetei ? Am vazut ca au aparut in BUCURESTI tot felul de sali unde te poti relaxa evadand incarcand sa evadezi. Se pare ca astfel de afaceri au din ce in ce mai mult succes.

Se asteapta ca succesul unor astfel de afaceri sa creasca si mai mult cand in capitala si in toata tara va intra  legea care nu mai da voie tinerilor sa fumeze la job si la restaurante si cafenele.

Ce sa se fi intamplat cu ANCA? Avea vreo suma mare de bani asupra sa? Sa fi fost jefuita? Avea telefonul mobil asupra ei ?

Numai parinte sa nu fii in ziua de azi. Publicam numerele d etelefoane la care pot suna cei care poate o vadpe ANCA.

TELEFON 0730 298 500

MESAJ PRIVAT 0730 29 500

TAKEN IN BOARDLIGHT? Adica RAPITA IN PLINA ZI? E titlul unui film. Dar nu s-a intamplat chiar in capitala.

Se pare ca traim vremuri din ce in ce mai grle si mai periculoase.

Asadar cetateni ai capitalei si voi din celelate orase daca afaalti ceva care sa poata aduce linistea unor parinti disperati nu ezitati sa sunati la numerele d etelefon afisate mai sus.

ANCA unde esti ? ANCA din BUCURESTI de 32 de ani. Avem de rezolvat un mister. Dar exista prea multe informatii despre persoana disparuta.

Voi ce credeti ?

CE s_AR FI PUTUT INTAMPLA cu ANCA?
MAI POTI CITI