Pe urmele lui MOS CRACIUN online cu NORAD SANTA SI GOOGLE SANTA TRACKER

Magia CRACIUNULUI online! Traditia celor doi mari 'giganti' ai online-ului, Google si Microsoft, de a va tine la curent cu misterioasa calatorie a lui Mos Craciun prin lumea intreaga, este la fel de vie si in 2015.

Pana la Craciun (si inclusiv in noaptea de 24 decembrie, Ajunul Craciunului) va puteti distra online, juca, descoperi magia Craciunului online in satele si oraselele virtuale, special construite pentru aceasta Sarbatoare a bucuriei si iubirii.

Microsoft si NORAD (North American Aerospace Defense Command  - Comandamentul Nord American de Aparare Aerospatiala -  reprezinta un sistem de control aerospatial ai avertizare aerospatiala pentru America de Nord.) au creat impreuna site-ul www.noradsanta.org

harta lui mos craciun cum merge el prin lume de la norad si microsoft

Aici puteti intra in oraselul lui Mos Craciun si alaturi de spiridusi, pitici si efli puteti explora online, pe indelete, lumea de poveste a Craciunului.

Aveti la dispozitie jocuri online cu Mos Craciun si alte teme de Craciun, puteti cumpara cadouri din magazinul online (pentru Romania mai greu!), puteti asculta cele mai frumoase melodii de Craciun etc.

urmareste-l live online pe mos craciun pe 24 decembrie

Google nu s-a lasat nici el mai prejos. Continuand traditia din ultimii ani, a deschis portile online ale Craciunului odata cu activarea portalului www.santatracker.google.com

La fel ca si pe NoradSanta, pe Google Santa Tracker puteti sa intrati in uimitoarea lume a lui Mos Craciun.

Jocuri (Mos Craciun la frizer), traditii de Craciun din intreaga lume, harta cu zborul lui Mos Craciun alaturi de renii, si un interesant laborator de programare pentru incepatori.


NoradSanta cu Bing Map, Google Santa Tracker cu Google Maps, poti fi pe urmele lui Mos Craciun oriunde ai fi.

De pe PC, laptop, tableta sau smartphone poti foi parte din povestea moderna a Craciunului. O experienta care s-a imbogatit cu noi valente senzoriale odata cu evolutia tehnologiilor.

Povestea lui Mos Craciun nu mai este o simpla legenda ci o 'realitate' palpabila prin intermediul ecranelor noastre.

Luna Decembrie este una dintre cele mai minunate perioade ale anului. Asa ca traiti magia Craciunului cu mic, cu mare si nu uitati de BRADUL care va asteapta sa fiti impreuna mai buni si mai iubitori.

Comentariile sunt inchise