Hotel de gheata BALEA Lac 2015 deschis pentru vizitare in Ajunul Craciunului 2015

Fiecare an aduce o noua poveste. In fiecare an, Hotelul de Gheata de la Balea Lac are o structura diferita si spune o poveste noua. 

Aceasta poveste este transpusa atat in decorul si în arhitectura camerelor, a restaurantului de gheata si a barului de gheata, cât si în evenimentele organizate cu diferite ocazii.

Blocurile imense de gheata, taiate si scoase direct din Lacul Balea sunt folosite la ridicarea zidurilor, iar zapada, care este adunata de pe întreg versantul montan, este folosita pentru fixarea caramizilor de gheata si finisarea zidurilor.

In 2015 - 2016 hotelul de gheata de la Balea Lac va avea ca tema "Europa". Cele 14 camere ale hotelului de gheata vor purta numele unor state europene.

Pe tot parcursul sezonului 2015 - 2016 la hotelul de gheata de la Balea Lac vor fi deschise un restaurant si un Ice Bar, unde turistii vor avea la dispozitie mâncare si bauturi din cele mai sofisticate.

hotelul de gheata balea lac adresa traseu

Si în acest sezon, “mirificul tinut de clestar” de la Balea Lac va fi completat cu Biserica de Gheata, “satelitul” din cele trei igluuri, patinoarul, pârtiile si zonele de distractie pe zapada etc., astfel încât, în inima Masivului Fagaras, turistii amatori de adrenalina, distractie, sporturi de iarna, vor avea la dispozitie o multitudine de oportunitati de a-si petrece vacanta.

Hotelul de Gheata de la Bâlea Lac se afla in topul listei preferintelor turistilor nonconformisti din întreaga lume care  dau caldura dintr-o camera obisnuita de hotel pe experienta fascinanta a cazarii într-un hotel de gheata unde totul e înghetat.

hotel-gheata-balea-lac-2015-pretul-rasfatului-suprem

Temperatura in hotelul de gheata de la Balea este constanta in interior, mentinându-se intre -2 si +3 grade Celsius, iar cei care aleg sa se cazeze în camerele de gheata au la dispozitie saci de dormit, blanuri calduroase si paturi.

Turisti mai pot încerca sa-si rezerve o camera la cel mai nou Hotel de Gheata de la Balea Lac sau pot afla informatii suplimentare despre proiect, telefonând la numarul 0269523111 ori accesând pagina de internet www.hotelofice.ro


Comentariile sunt inchise