Biografie Ezgi Asaroglu aka Bahar din BAHAR VIATA FURATA actrita talentata din zodia Gemeni

Noul serial Bahar, Viata Furata, incepe la Kanal D pe 4 ianuarie 2016. Personajul principal al serialului este Bahar, o tanara fata din Istanbul care din cauza dificultatilor financiare este nevoita sa abandoneze scoala si sa angajeze intr-o cofetarie pentru a putea sa isi ajute familia.

Ezgi Asaroglu este actrita care joaca rolul lui Bahar. Asadar sa vedem care este biografia Ezgi Asaroglu, o tanara actrita extrem de talentata care face parte din noua generatie de actori din Turcia.

Ezgi Asaroglu aka Bahar scurt wiki biografic

Dupa cum spuneam si in titlul, Ezgi Asaroglu s-a nascut in zodia Gemeni, in data de 18 iunie 1987 in Izmir, Turcia.

Biografia Ezgi Asaroglu aka Bahar din Viata Furata

Prima aparitie intr-un serial a fost in productia TV "Bir Dilim Ask", Ezgi debutand la varsta de 17 ani in interesanta lumea serialelor de televiziune.

Din acest moment Ezgi Asaroglu a inceput sa primeasca roluri din ce in ce mai des in diverse seriale turcesti, astfel incat popuaritatea ei a crescut cu fiecare rol.

In 2005 a incercat din punct de vedere profesional si altceva. Astfel ca a lasat la o parte pentru moment televiziunea si a jucat in scurt metrajul "What's Love Doing in the Mountains?" film cu care a primit numeroase premii la diverse festivaluri internationale de profil.

Insa cu adevarat cariera Ezgi Asaroglu a explodat (la figurat desigur) a fost anul 2008 cand a primit un rolul secundar in filmul independent "For a Moment Freedom" (aka "Ein Augenblick Freiheit"), o productie cinematografica, o tragicomedie despre drama refugiatiilor.

Wiki Ezgi Asaroglu actrita din Bahar

Filmul  "For a Moment Freedom" a castigat numai putin de 30 de premii internationale si a fost nominalizat la premiile Oscar la categoria Best Foreign Language Film.

Anul 2009 a reprezentat pentru cariera lui Ezgi Asaroglu un nou moment de cotitura. Actrita din BAHAR VIATA FURATA a primit primul ei rol principal intr-o productie cinematografica de anvergura si anume in filmul "Kampuste Ciplak Ayaklar" (aka "Barefoot on Campus").

Pe langa seriale TV si filme o mai regasim pe  Ezgi Asaroglu jucand si in diverse reclame comerciale. De la Vodafone la Coca Cola si Ulker, frumoasa actrita din BAHAR VIATA FURATA a confirmat ca talentul sau artistic este unul de exceptie, si ca nimic nu ii poate sta in cale atunci cand isi doreste ceva.

Filme si seriale cu Ezgi Asaroglu
 • Cennetten Kovulmak / (2014) - Emine
 • O Hayat Benim (2014) -  Bahar
 • Sag Salim 2: Sil Bastan (2014) - Nihal
 • Ask Kirmizi / (2013) - Zeynep
 • Yagmurdan Kacarken (2013) - (8 episodes, 2013)
 • En Mutlu Oldugum Yer / (2010) - Elif
 • Kampuste ciplak ayaklar (2009) - Deniz
 • Ein Augenblick Freiheit / For a Moment, Freedom (2008) - Jasmin Trailer
 • Menekse ile Halil / Menekse si Halil (2007) - Canay
 • 1001 gece / 1001 de nopti (2006) - Duru
 • Ne gezer ask daglarda? (2005) - Ayse
Comentarii

 1. si parintii ei adv.,cum ii cheama?

  RăspundețiȘtergere
 2. Cum se numesc melodiile de joc de la nunta lui Bahar din ep.99.,va rog?

  RăspundețiȘtergere
 3. Ezgi Asaroglu(Bahar)este actrita mea preferata

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.