Treceți la conținutul principal

Biografie Ezgi Asaroglu aka Bahar din BAHAR VIATA FURATA actrita talentata din zodia Gemeni

Noul serial Bahar, Viata Furata, incepe la Kanal D pe 4 ianuarie 2016. Personajul principal al serialului este Bahar, o tanara fata din Istanbul care din cauza dificultatilor financiare este nevoita sa abandoneze scoala si sa angajeze intr-o cofetarie pentru a putea sa isi ajute familia.

Ezgi Asaroglu este actrita care joaca rolul lui Bahar. Asadar sa vedem care este biografia Ezgi Asaroglu, o tanara actrita extrem de talentata care face parte din noua generatie de actori din Turcia.

Ezgi Asaroglu aka Bahar scurt wiki biografic

Dupa cum spuneam si in titlul, Ezgi Asaroglu s-a nascut in zodia Gemeni, in data de 18 iunie 1987 in Izmir, Turcia.

Biografia Ezgi Asaroglu aka Bahar din Viata Furata

Prima aparitie intr-un serial a fost in productia TV "Bir Dilim Ask", Ezgi debutand la varsta de 17 ani in interesanta lumea serialelor de televiziune.

Din acest moment Ezgi Asaroglu a inceput sa primeasca roluri din ce in ce mai des in diverse seriale turcesti, astfel incat popuaritatea ei a crescut cu fiecare rol.

In 2005 a incercat din punct de vedere profesional si altceva. Astfel ca a lasat la o parte pentru moment televiziunea si a jucat in scurt metrajul "What's Love Doing in the Mountains?" film cu care a primit numeroase premii la diverse festivaluri internationale de profil.

Insa cu adevarat cariera Ezgi Asaroglu a explodat (la figurat desigur) a fost anul 2008 cand a primit un rolul secundar in filmul independent "For a Moment Freedom" (aka "Ein Augenblick Freiheit"), o productie cinematografica, o tragicomedie despre drama refugiatiilor.

Wiki Ezgi Asaroglu actrita din Bahar

Filmul  "For a Moment Freedom" a castigat numai putin de 30 de premii internationale si a fost nominalizat la premiile Oscar la categoria Best Foreign Language Film.

Anul 2009 a reprezentat pentru cariera lui Ezgi Asaroglu un nou moment de cotitura. Actrita din BAHAR VIATA FURATA a primit primul ei rol principal intr-o productie cinematografica de anvergura si anume in filmul "Kampuste Ciplak Ayaklar" (aka "Barefoot on Campus").

Pe langa seriale TV si filme o mai regasim pe  Ezgi Asaroglu jucand si in diverse reclame comerciale. De la Vodafone la Coca Cola si Ulker, frumoasa actrita din BAHAR VIATA FURATA a confirmat ca talentul sau artistic este unul de exceptie, si ca nimic nu ii poate sta in cale atunci cand isi doreste ceva.

Filme si seriale cu Ezgi Asaroglu
 • Cennetten Kovulmak / (2014) - Emine
 • O Hayat Benim (2014) -  Bahar
 • Sag Salim 2: Sil Bastan (2014) - Nihal
 • Ask Kirmizi / (2013) - Zeynep
 • Yagmurdan Kacarken (2013) - (8 episodes, 2013)
 • En Mutlu Oldugum Yer / (2010) - Elif
 • Kampuste ciplak ayaklar (2009) - Deniz
 • Ein Augenblick Freiheit / For a Moment, Freedom (2008) - Jasmin Trailer
 • Menekse ile Halil / Menekse si Halil (2007) - Canay
 • 1001 gece / 1001 de nopti (2006) - Duru
 • Ne gezer ask daglarda? (2005) - Ayse