Rezumat BAHAR VIATA FURATA aka O HAYAT BENIM toate episoadele pe KANAL D

Rezumatul episoadelor din VIATA FURATA nou serial turcesc in premiera.

In curand la KANAL D romanii vor avea ocazia sa vada o telenovela  timp de atentie da, TREI SEZOANE. O bucurie pentru indragostitii de filme  seriale turcesti.

Cum se numeste telenovela ma veti intreba ? In original se numeste "O HAYAT BENIM". Si cum urmarim telenovele turcesti de cel putin cinci ani hai ca am invatat un pic din limba turca.

Si nu numai de la telenovele dar si din cantece . Il stiti pe dragutul adolescent de acum de la NEXT STAR pe nume OMAR .

OMAR are una dintre melodii in care refrenul vorbeste de HAYAT si cum toata lumea il intreba ce inseamna ne-a spus ca inseamna VIATA.

O HAYAT BENIM la mintea cocosului normal ca inseamna  THAT LIFE IS MINE. Asa au redenumit telenovela cei care difuzeaza productia turceasca in tarile vorbitoare de engleza. O traducere perfecta curata si adecvata.
BAHAR VIATA FURATA rezumat toate episoadele

Nimic in plus nimic in minus. Acesta este titlul in engleza adica THAT LIFE IS MINE. Mai putem gasi si varianta HE'S MY LIFE tradus  insemana EL ESTE VIATA MEA.

Cum au redenumit romanii telenovela "O HAYAT BENIM"? Desigur ati vazut deja in promouri: BAHAR VIATA FURATA. Deja ne-au facut sa intelegem ca este vorba de viata a doua surori.

Si cine fura viata celeilalte surori si cum de se ajunge in aceasta situtie? Pentru a descoperi adevarul firesc trebuie sa urmarim cu atentie actiunea ce se va desfasura de-a lungul a trei sezoane.

Telenovela "O HAYAT BENIM" aka "THAT LIFE IS MINE" aka" HE S MY LIFE" aka" BAHAR VIATA FURATA" este o telenovela de dragoste si desigur nu putea lipsi drama.

ASA ESTE IN DRAGOSTE... SUFERINTA SI BUCURIE sentimente amestecate.

Drama  O HAYAT BENIM aka BAHAR VIATA FURATA a fost difuzata pe  postul  FOX TV in perioada 2014- 2015 si a intrat in topul celor mai frumoase si discutate telenovele de catre publicul turc.

 DRAGILOR si DRAGELOR, ganditi-va bine daca veti urmari aceasta telenovela spun asta pentru ca vor fi trei sezoane. Si e nevoie sa fiti familiarizati de la inceput cu actiunea ce va cunoaste rasturnari de situatie.

Si atentie aceasta telenovela  are la baza o intamplare, poveste REALA si ADEVARATA. Ceea ce ne va face sa ne uitam cu atentie la telenovela.

Actiunea nu este plasmuirea unui sau mai multor scenaristi e vorba de un fapt ce s-a petrecut in realitate.

De cate ori nu ni se adevereste faptul ca VIATA BATE FILMUL. Va spuneam de topul intocmit de turci al celor mai frumoase si discutate telenovele. Ei, bine "O HAYAT BENIM" ocupa in acest top primul loc.

CINSTE si laude pentru meritul scenaristilor care au lucrat  cu responsabilitate. Ei sunt YEKITA TORUM si MELIS AWESOME de fapt sunt doua doamne scenariste.

Ca si la KURT SEYIT VE SURA aka IN DRAGOSTE SI RAZBOI au lucrat mai multi regizori. Mie mi-au placut la nebunie cele sase episoade ale telenovelei marca regizorului rus.

Ce frumusete de peisaje si minunile arhitecturale  ale orasului atat de delicat si frumos prezentate. La telenovela "O HAYAY BENIM "  "BAHAR VIATA FURATA" la primele 30 de episoade a lucatat regizorul HULYA BILIBAN o alta doamna.

Incepand cu episodul 31 a lucrat regizorul HANDI ALKAN. Tema muzicala de ea s-a ocupat TARIQ IRON. PRODUCATORII telenovelei VIATA FURATA sunt YASAR si EFL IRVUL probabil sot si sotie sau frate si sora.

In unele tari telenovela se difuzeaza inca si au ajuns la cel de-al treilea sezon. Si in aceste tari unde se difuzeaza O HAYAT BENIM aka BAHAR VIATA FURATA fiecare episod dureaza intre 100 si 120 de minute.

PRIMUL sezon BAHAR VIATA FURATA a fost difuzat intre 16 februarie 2014 si 29 iunie 2014 si a avut 4.04 puncte de rating.

AL DOILEA  sezon s-a difuzat intre 7 septembrie 2014 si 28 iunie 2015 si a avut 4,19 RATING.

AL TREILEA SEZON BAHAR VIATA FURATA a inceput difuzarea in 20 septembrie 2015 si se va termina in luna iunie a anului 2016.

Nu inteleg de ce romanii au introdus in titlul telenovelei si numele unuia dintre personaje si s-a ajuns la BAHAR, VIATA FURATA. Ati retinut tilul original si anume "O HAYAT BENIM".

Este o telenovela de dragoste si drama deci stim acum ca se pot intampla multe pana la finalul telenovelei.Avem o LOVE DRAMA.

Sa facem cunostinta cu PERSONAJELE si ACTORII care dau viata personajelor. Din distributia BAHAR VIATA FURATA fac parte ACTORI pe care nu i-am prea vazut in telenovelele turcesti difuzate in Romania.

Sa ii vedem.

EZGI ASAROGLU o actrita premiata si profesionista,MORAY SINAN,ALBAYRAK ICLAL, AYDIN GULP, SULEYMAN ATIANISEVAHU, SUNGAR OYA, KEREMCEM CEREN, OYA BASARAY.

COMPANIA care a produs telenovela "O HAYAT BENIM" aka THAT LIFE IS MINE aka HE S MY LIFE aka BAHAR, VIATA FURATA este COMPANIA PASTEL MOVIE.
efsun BAHAR VIATA FURATA blog vedete

PERSONAJELE din BAHAR,VIATA FURATA aka O HAYAT BENIM aka THAT LIFE IS MINE aka HE IS MY LIFE

FIRE este un avocat de succes si faimos.

SPRING aka EFSUN adica actrita EZGI ASAROGLU este o fata frumoasa, tanara , sofisticata, prietenoasa, cu intentii bune gata sa ajute pe oricine si dornica sa ii vada pe toti fericiti.

MEHMET EMIR ATAHAN este actorul SINAN ALBAYRAK.

DORINTA adica HASRET este interpretata de ICLAL AYDIN.

Ei sunt personajele principale in jurul carora se invarte toata actiunea povestii.

Telenovela BAHAR VIATA FURATA a fost difuzata pe canalul FOX TV.

V-am spus despre personaje cu numele lor englezesti dar veti intelege cine si care sunt. Sa trecem la rezumatul unei telenovele ce se intinde de-a lungul a trei sezoane.

REZUMATUL telenovelei O HAYAT BENIM aka BAHAR,VIATA FURATA

De ce credeti ca aceasta telenovela pe care o vom vedea la KANAL D ROMANIA s-a situat pe primul loc in topul celor mai frumoase si discutate telenovele turcesti chiar la ei in TURCIA?

SUBIECTUL telenovelei a fost unul care a interesat lumea fiind unul bazat pe o intamplare reala. Asa cum s-a intamplat si in cazul telenovelei pe care deja am indragit-o si anume "KURT SEYIT VE SURA" aka "IN DRAGOSTE SI RAZBOI".

Intra in scena doi tineri care se iubesc si sunt foarte indragostiti unul de altul incat iti este greu sa crezi ca ceva sau cineva i-ar putea desparti.

EL se numeste MEHMET EMIR interpretat de SINAN ALBAYRAK iar EA este HASRET adica in engleza DORINTA un fel de MISS WISH.

Domnisoara HASRET este interpretata de actrita ICLAL AYDIN. Ca in multe povesti de dragoste din orice colt al lumii nu numai din TURCIA cei doi tineri se  confrunta cu multe obstacole.

 Tatal domnisoarei HASRET aka WISH se numeste YUSUF. Ei bine domnul YUSUF NU ESTE DE ACORD cu relatia dintre fiica sa HASRET si domnul MEHMET.

Povestea se complica cand HASRET ramane insarcinata cu iubitul ei MEHMET. Atunci cand afla de sarcina fetei sale, YUSUF parca ia foc. Si ce credeti ca va face YUSUF?

Ca un tata "bun" YUSUF ia hotararea de a-i desparti pe cei doi indragostiti pe HASRET si MEHMET. Cum de s-a putut?

YUSUF il va minti pe MEHMET pe cel ce ar fi trebuit sa ii fie ginere  ca iubita lui HASRET si fata sa in acelasi timp a murit.

HASRET este dusa intr-un loc unde va da nastere la momentul sorocului unei fetite ce va primi numele de BAHAR. Ce se va intampla cu biata BAHAR?

Fetita BAHAR rodul dragostei dintre HASRET si MEHMET va fi data de catre bunicul YUSUF unei familii pe nume ILYA.

Familia ILYA fusese binecuvantata deja cu o fetita pe nume EFSUN in engleza inseamna SPRING. Va amintiti din "YAMAN" ca iubita lui MERT se numea  EYLUL adica tradus SEPTEMBRIE.

Asadar familia ILYA o adopta pe BAHAR si o vor creste alaturi de fiica lor biologica pe nume EFSUN. Si asa avem cuplul surorilor EFSUN si BAHAR.

De la momentul in care YUSUF si-a dat nepoata pe BAHAR familiei ILYA trec douazeci de ani.

Cuprins de remuscari si ros cumva de framantari bunicul YUSUF se gandeste si ia o decizie.

YUSUF vrea sa ii spuna lui MEHMET adevarul despre copilul sau si al fiicei  lui HASRET. Ce l-a  facut pe YUSUF sa  se decida sa ii spuna adevarul lui MEHMET EMIR?

Nu credeti ca un om ca YUSUF era preocupat de restabilirea adevarului. Dar traise deja douazeci de ani in minciuna si constiinta lui nu a mai rezistat presiunilor date de propria constiinta.

Dar cum sa spui un adevar asa dureros pe nepusa masa. Nu era un lucru tocmai usor. Va afala oare MEHMET EMIR despre existenta fiicei sale BAHAR?
rezumatul ultimelor episoade BAHAR VIATA FURATA

Ce face familia ILYA cea care o adoptase pe BAHAR? FAMILIA ILYA nu vrea sa o dea pe BAHAR si ce credeti ? I-o va da lui MEHMET pe propria lor fiica pe EFSUN.

Asta va fi un secret nu numai ala familiei ILYA dar va fi de natura sa rastoarne situatia . Iar situatia asta va  intoarce cu susul in jos vietile tuturor.

De parca nu ar fi fost de ajuns ca MEHMET fusese mintit si i se spusese ca iubita lui a murit iar copilul ? Ce stia MEHMET de copil? Cum poate un tata sa isi nenoroceasca cu proprille maini copilul?

Ei bine se poate doar ce am avut un exemplu in personajul REGEP din MERHAMET aka IERTAREA.

 ELIJAH si NURAN sunt parintii adoptivi ai lui BAHAR si cei biologici ai lui EFSUN aka SPRING. YUSUF face ce face si isi da nepoata spre adoptie familiei ILYA.

Si acum dupa 20 de ani cand YUSUF se hotaraste sa ii dea copilul adica nepoata lui tatalui biologic adica lui MEHMET EMIR apar probleme care vor cauza alte probleme. Si nimeni nu si-ar fi imaginat cate necazuri vor aparea.

EFSUN fata biologica a familiei ILYA are parte de toate lucrurile bune. Urmeaza o scoala  de elita  sta intr-o vila frumoasa. E preocupata de moda si de  lucrurile firesti care apar in viata unei fete frumoase si bogate lipsita de griji mai ales de grija zilei de maine.

Stiti ca se spune ca ADEVARUL iese la lumina mai devreme sau mai tarziu. Si asta se va intampla si in cazul nostru.

Avocatul faimos si bogat e preocupat de afacerile sale.

Acest acest avocat are un prieten care este ca si mana sa dreapta in afaceri.  Se numeste ATAHAN. Cine oare a pastrat un secret urat o viata si e vorba de un omor ? Cine va ajunge la inchisoare?

Cine va ajunge la inchisoare in locul cui si cine se va imbolnavi si chiar va paraliza? Ce le deosebeste pe cele doua ce devin surori EFSUN si  BAHAR?

EFSUN va fi interpretata de CEREN MORAY ea este fata egoista care face totul din ambitie.

Din ambitia de a-i necaji pe ceilalti. Si daca ar fi necesar aceasta EFSUN nu ar prididit ca  sa faca rele sa distruga orice si pe oricine i-ar sta in cale. EFSUN viseaza la lux si la cum sa obtina bani tot mai multi bani.

Stie si cum sa faca bani si are o inima rece incalzita doar de lucrurile materiale. Nu stie ce este aia remuscare. Se foloseste de minciuni pentru a ajunge unde isi doreste si cand isi doreste.

EFSUN nu vrea ca BAHAR sa aiba acces la bani si la o viata luxoasa. In episodul nr. 54 din BAHAR VIATA FURATA va aparea un personaj care va si muri. El se numeste ISMAIL.

Ce destin va avea MEHMET tatal lui BAHAR cel care fusese atat de ghinionist sa isi piarda iubita si o data cu ea si copilul.

MEHMET cel fermecator, rabdator isi gaseste dragostea ca pe urma sa o piarda. Tarziu avea sa afle ca fata lui rodul dragostei lui cu HASRET nu era EFSUN ci BAHAR.

Actrita OYA BASAR o va interpreta pe SULTAN o femeie ajunsa la aproape 50 de ani. De abia la aceasta varsta intelege de ce uneori frumusetea fizica este o povara nu usor de dus.

SULTAN si-a pastrat din frumusetea din tinerete dar acum are si dese crize de furie. Motivele frustrarii sunt datorate vietii pline de nemultumiri pe care a dus-o.

ELIJAH a  avut mai multe joburi este un om emotiv. O viata se va lupta cu dilema de a fi cineva si cu durerea de a -si fi pierdut sotia. Cert este ca uneori nici macar el nu se intelege pe sine.

ELIJAH este mereu in preajma lui EFSUN. ISMAIL va reusi sa se indragosteasca atat de EFSUN cat si de BAHAR. Va aparea si noul proprietar a lui ELIJAH pe nume BOOTY.

Acest BOOTY va lasa trecutul in urma. Alte personaje sunt HULYA,BEYZA,SURESH,NURA sotia lui ELIJAH si mama vitrega a lui EFSUN. Aceasta va muri in episodul cu nr. 50.

BAHAR interpretata de actrita ultrapremiata si apreciata de publicul turc EZGI ASAROGLU in telenovela este o fata naiva.

Ea traieste la periferia ISTANBULULUI. Fiind foarte saraca ea va fi nevoita sa abandoneze scoala si sa se angajeze. Si unde credeti ca se va angaja BAHAR ?

Se va angaja la o cofetarie ,yammy asta ne aduce aminte de  sarmana SADIYE din MERHAMET aka IERTARE. Fetele devenite surori sunt diferite precum dimineata de seara. BAHAR este optimista si muncitoare cu un suflet pur.

EFSUN este o fiinta rea. BAHAR isi da toata silinta sa o multumeasca pe sora sa dar nimic nu o multumeste pe aceasta.Fragment episod BAHAR VIATA FURATA 

EFSUN este incantata sa gaseasca mereu prilejuri de a o umili pe BAHAR.

Ii va face viata un calvar.  Orice ocazie este buna pentru a o rani pe sarmana BAHAR. De ce face asta EFSUN? Din toate motivele din lume dar si din gelozie.

BAHAR a fost crescuta de familia ILYA de NURAN actrita N. BUZAYH si de ILYAS actorul SULEYMAN ATANISEV.

Plus EFSUN sora  lui BAHAR o familie care i se pare straina.

BAHAR nici nu gandea ca familia ILYA nu este familia ei biologica. Si nici nu ar fi avut de unde sa stie ca bunicul ei o daduse deliberat spre adoptie familiei ILYA.

BAHAR nu stie ca parintii ei sunt  HASRET care murise cand o adusese pe lume si MEHMET care nici nu stia ce s-a intamplat cu fiica sa.

Va dati seama ca  pana sa ajunga la familia ILYA BAHAR fusese crescuta de o familie de servitori.

V-am spus ca YUSUF buncicul lui BAHAR dorea sa ii spuna adevarul lui MEHMET dar nu mai ajunge sa faca lucrul care il dorise atat de mult. YUSUF va muri intr-un accident.

Auzind acest lucru parintii vitregi ai lui BAHAR adica NURAN si ILYAS devin agitati. Ei il vor ingropa pe YUSUF intr-o gradina secreta un loc stiut numai de ei.

Acesti parinti vitregi care pretinsesera ca BAHAR este ca si fiica lor biologica se decid sa ii ascunda adevarul. BAHAR nu trebuia sa stie adevarata identitate a parintilor sai biologici.

Incercarea lor este sa o puna pe EFSUN in locul lui BAHAR. Pentru asta este nevoie de  un plan si ei incep sa lucreze la  strategia lor.

Intrigantii NURAN si ILYAS i-o vor prezenta  lui MEHMET pe EFSUN fiica lor ca fiind BAHAR.

In acest timp BAHAR care nu stie nimic isi vede mai departe de traiul ei. EFSUN incepe o noua viata, viata care ii fusese destinata lui BAHAR. Ei de unde aveati voi dragelor sa stiti ca BAHAR este un personaj al telenovelei si ei i se fura viata?

Dar unii simt nevoia sa redenumeasca telenovele turcesti cu titluri foarte neinspirate. NU inteleg de ce se incapaptaneaza SA ASCUNDA titlul original.

Foarte bine daca vor sa redenumeasca titlul original.

Dar sa pastreze titlul original mi se pare a fi un lucru care tine de bun simt. Spune titlul original al telenovelei si apoi vino cu titlul pe care l-ai pus tu telenovelei.

Asa a devenit telenovela turceasca cu titlul "O HAYAT BENIM" pentru romani "BAHAR, VIATA FURATA".

In aceasta telenovela vom vedea povestea tragica a fetei numite BAHAR cea careia ii este furata viata.

BAHAR trebuia sa aiba viata pe care a trait-o EFSUN. Ce va spune BAHAR cand va afla adevarul? Isi va recapata ea viata ce ii fusese destinata?

Ce va face "ticaloasa " de EFSUN cea care i-a furat viata lui BAHAR? Se va schimba BAHAR in atitudinea ei fata de cei care au ranit-o au inselat-o?

Va afla BAHAR ca tatal ei adevarat este MEHMET EMIR si nu ILYA?

 Cam asta este rezumatul telenovelei turcesti" O HAYAT BENIM" aka" THAT LIFE IS MINE" aka"HE IS MY LIFE" aka "BAHAR, VIATA FURATA".
Din nou o drama care ne va merge la suflet.

Dca aveti in minte ca urmariti drame turcesti atunci sa nu spuneti ca nu va asteptati la surprize cand finalul nu este cu happy end.

O telenovela cu happy end si pe care romanii nu au apucat sa o vada este MEDCEZIR aka YAMAN.

DA, nu stim cum s-a terminat dar stim ca este cu happy end. Vedeti cei de la AY YAPIM au vrut ca povestea MIREI cu YAMAN sa fie in final  una vesela si frumoasa si fericita.

Cine se va uita dragelor la "O HAYAT BENIM" aka" BAHAR, VIATA FURATA". ?Un motiv pentru care romanii indragesc telenovelele turcesti.

Nu suntem noi obisnuiti cu dramele ?

Iar in  aceasta productie turceasca vom avea parte din plin  de drame. La dramele noastre personale sa le adaugam si pe ale altora , nu?

Fiecare poate spune la un moment dat ACEASTA VIATA ESTE A MEA.

Acum si in telenovele avem parte de lucruri urate, mizerii, deznadejde si suferinta. Pentru ca telenovelele zugravesc particele din VIATA adevarata asta pe care o traim noi.

Traim viata noastra sau preferam sa traim experientele altora? Problema este  ca uneori noi oamenii ce traim realitatea ne indragostim de personajele din telenovele.


Comentarii

  1. Foarte interesant acest blog. felicitari din partea mea

    RăspundețiȘtergere
  2. bahar inseamna primavara!!!!!!!!!!!!!!!!heloooooo

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu este totul corect scris si nici nu se întâmplă asa (exemplu: in episodul 54 apare alt personaj. Nu apare Ismail ) . Cand apare următorul sezon ??

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.