A MURIT Viorel Dumitrasc: biografia unui om de afaceri s-a sfarsit intr-un streang

Inca o biografie cu final tragic. Patronul SC Urban Proiect SA Barlad, Viorel Dumitrasc, a fost gasit spanzurat în incinta firmei sale. Anchetatorii merg pe varianta mortii prin sinucidere, mai ales ca acesta fusese internat la Spitalul Socola.

Din primele informatii se pare ca omul de afaceri Viorel Dumitrasc ar fi cedat psihic în urma scandalurilor in care a fost implicat alaturi de fostul primar al Barladului, Titi Constantinescu.

Caderea psihica a lui Viorel Dumitrasc, ar fi provenit de anul trecut, de la prima implicare a lui în cercetarea lui Titi Constantinescu de catre Parchetul de pe lânga Curtea de Apel Iasi, Titi amenintand-ul ca il da pe mana justitiei.
Biografia Viorel Dumitrasc a murit un om de afaceri din barlad

Titi Constantinescu a fost trimis la cercetare la procurorii ieseni care au stabilit cã acesta se face vinovat de comiterea urmatoarei infractiuni: a semnat contractul de lucrãri pentru reabilitarea strazilor din cartierele noi ale Barladului, in valoare de peste 33 000 000 de lei, executantii si castigatorii licitatiei fiind SC Urbanproiect (normal) si Transmir Murgeni.

Cu ambele firme Primarul Titi a avut relatii comerciale în urmã cu cinci ani de la semnarea contractului (pe 17.04.2012).

Asa au descoperit procurorii legaturile de afaceri necurate, dintre Titi si Dumitrasc.

Titi s-a tinut bine, dar Dumitrasc a cedat nervos si a ajuns sa fie internat la Socola.

De asemeni, pe 8 septembrie 2015, firma lui Viorel Dumitrasc a fost perchezitionata de DNA, care a ridicat cativa saci cu documente referitoare la colaborarea sa cu firma lui Titi, Constructii Consult si Negroterm Barlad.

Membru al PSD Bralad, Viorel Dumitrasc a ajuns in atentia presei prin afacerile ciudate pe care le derula cu Primaria Barlad. Astfel in 2012 firma acestuia a inceput efectuarea reabilitarea fostei Bai comunale din Barlad proiect terminain 2014. Aceasta lucrare a lui Viorel Dumitrasc a fost facuta cu bani împrumutati de la CEC de catre Directia Pietelor, Parcarilor si Cimitirelor  (DPPC) din cadrul Primariei Bârlad.

Investitia s-a ridicat la 2,8 milioane lei si cand lucrarea a ajuns la final, barladenii s-au putut "bucura"de un bazin de înot cu dimensiunea de 11/5.10 metri si o adâncime de 1.70 metri. De o piscina dotata cu lampi sub apa, tapetata cu un linoleum special si  prevazuta cu jeturi de apa.

Centrul SPA mai detine cate doua saune uscate pe ficare din cele doua nivele ale cladirii, o sauna umeda, sala de fitness, aerobic, sali de relaxare si cinci sali de masaj. Lux "tataaaa", cum ar spune Domn Becali.

O incremgatura de afaceri dubioase, toate au culminat cu acest gest tragic, facut de Viorel Dumitrasc care a ales moartea nesuportand poate faptul ca v-a ajunge dupa gratii.

Oare cum se simte acum, Titi Constantinescu?